Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ten sam pomiar z różnym wygładzaniem
Myślę że masz rację.Co Wy, Koledzy, o tym sądzicie?
Ot, to jest pytanie. Chyba raczej bardzo niewielu aby nie narażać się na potencjalnych analityków wykresów i ocen zestawów na bazie tego. Zwróćcie uwagę jak niektóre fabryczne zestawy mają kiepskie pomiary, tu moja ocena na bazie pism "branżowych" więc nie wiem na ile wiarygodna.ale nie wiem czy jakiś producent podaje takie pomiary w swoich "dataszitach"
Nikt Cię nie zmusi do wrzucania zdjęć i opisywania. Skończyły się czasy kiedy starzy wyjadacze mieli dużo czasu do opisywania wszystkiego. Czas jest cenniejszy i ludzie wolą podłubać na boku lub spędzić czas z rodziną niż opisywać na forum albo czytać marudzenie. Nowym użytkownikom brakuje chęci do pokazywania co robią, bo siedzą na fejsie. Takie czasy. Nie chcesz, nie wrzucaj, nie tłumacz się z tego, bo tylko do zbędnej dyskusji to prowadzi. | ![]() |
Ja biłem do moich kiepskich zdjęć (nie do opisywania), które to nie pokazywały stanu jaki był naprawdę, a co za tym szło, konstrukcja została skrytykowana. Mi to po prostu zrobiło pod górkę, nie potrzebnie. Bezpieczniej będzie pokazywać zdjęcia na których nie widać szczegółów, lub po prostu gotowe konstrukcje zrobione "aparatem" a nie pudełkiem zapałek. Tyle na ten temat. | ![]() |