Dla mnie oba, i T9950 i T9930 nie mają jaj, są do bólu ułagodzoneAle to już kwestia gustu
![]()
Troche dziwi mnie ta opinia, bo mam ten glosnik -9950 i sluchalem paru lepszych, nawet w bezposredniej konfrontacji raczej nie wypadal jak glosnik bez jaj

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dla mnie oba, i T9950 i T9930 nie mają jaj, są do bólu ułagodzoneAle to już kwestia gustu
![]()
Teraz w LS jest promocja i kosztuje 130zł.Ja miałem T9930-20 i byłem zadowolony.
W tej cenie to spoko głośnik.
Gra całkiem przyzwoicie, w tej cenie w LS co jest warto wziąć.USHER AUDIO UA025-10
W sumie nie takie drobne jak się patrzy na fs czy spl..A czym poza drobnymi różnicami w parametrach różni się T9930-20 i T9930-20NC?
blad
Te vify sa naprawdę genialne
- - - - - aktualizacja - - - - -
Ja bym chetnie zrobił sobie mtm na takich vifach
woowRozmawiałem z ludzmi z Akkusa i wygląda na to ze USHER zwija biznes całkowicie ... .
Jak to będzie prawda, na dodatek AT zwinie biznes to różnorodność głosników będzie fatalna.
Zabraknie Ushera, większości Wavecor'ów, Audaxa, większości TangBandów.
Wrócą czasy Tonsila i ARNów![]()