Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Redwine'y mi sie niestety nie podobaly, bylem zawiedziony tymi kolumnami
Przy takiej muzyce jaką pan serwował w pokoju na AS (gramofon), nie szło tego posłuchać.
Audiofile mają baaardzo specyficzne gusta muzyczne, jak na razie tego nie rozumiem.
A wolał byś ruda tańczy jak szalona ?
masz jeszcze czas na taką muzykę
Narzekacie a pewnie nie dojdziecie do takiego poziomu dzwieku![]()
Miałem okazję pomierzyć oryginalne, kanadyjskie Totem Mite Nie ukrywam, że ciekawe doświadczenie![]()
A jak brzmią?Miałem okazję pomierzyć oryginalne, kanadyjskie Totem Mite Nie ukrywam, że ciekawe doświadczenie![]()
Masz oryginały czy robiłeś kopie? Gdzies mi się obiło że ten GDWK dla Totema był modyfikowanyPewny jesteś że nikt tam nie grzebał, leżą u mnie Mitte i charka trochę inaczej jednak wygląda, wypadkowa charka jest z wielkim dołem na ok 5KHz
Narzekacie a pewnie nie dojdziecie do takiego poziomu dzwieku
A jak brzmią?
Masz oryginały czy robiłeś kopie? Gdzies mi się obiło że ten GDWK dla Totema był modyfikowany
Mi się podoba ta szkoła dźwięku i planuje tego GDN'a ożenić z XT25 w takiej obudowie jak Mite
Caly czas zastanawiam sie nad tweeterem do polipropylenu Tonsila, myslisz ze XT25 bedzie ok? Ja lubie ten glosnik, ale on potrzebuje wysokiego podzialu, ja bym widzial Tonsila z czyms, co zagra od 2khz, chociaz z drugiej strony kreca mnie male 19mm kopulki...
Wykresy nie grają , no i to produkt hi-end-owego producenta do którego my marni , niedouczeni diy-owcy , bez zaplecza, doktoratu, mierzący mikrofonem z rurki po prostu nie mamy startu .Generalnie wnioski można wyciągać samemu
doktoratu
Ale z innej dziedziny ma to się chyba nie liczy ... chociaż może to nie mieć znaczenia w końcu dr. to dr.Jednego takiego mamy