• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Ja miałem Ciekawą sytuację z moimi zdjęciami "klonów" RLS Callisto. Zdjęcia były na tyle "dobre" i realne, a kolumny nawet fornirem przypominają oryginał ze jeden z salonów audio wykorzystał je do sprzedaży oryginalnych RLS. Problemem było jak sie okazało tez to ze RLS ma bardzo słabe "materiały prasowe".

Wszystko wyszło oczywiście na audiostereo a ja dowiedziałem się dzięki o ile pamiętam dolphinowi.

Panowie a jak w tym calym rankingu SONY wyglada ta 777ES, pytam bo juz z 2 lata temu kupilem mosfety do takiego stopnia wyjsciowego jak tam jest zamontowany (a jest dosyc ciekawy).
Pozdr

Panowie a jak w tym calym rankingu SONY wyglada ta 777ES, pytam bo juz z 2 lata temu kupilem mosfety do takiego stopnia wyjsciowego jak tam jest zamontowany (a jest dosyc ciekawy).
Pozdr

Podobno to najlepszy wzmacniacz Sony, ale sam wiesz ze sam stopien wyjsciowy to jeszcze nic, jest cala masa wzmacniaczy np pracujacych na parach 2922, 1216 a pomimo to kazdy z nich gra inaczej.

Pozdr
Jakie to końcowe ?

Jeżeli masz oryginalne końcowe 2922/1216 to machnij raczej M1 , gra wyraźnie lepiej od tego 777
Prawdę mówiąc znam tylko dwa bardzo dobrze grające Sony i M1 jest jednym z nich

Ostatnia edycja:
Takie tam bele co :)
Dawno temu wydałem nową M50 za dwie sztuki TAN77 , tylko dlatego że miały ładne wycieraki
Złego interesu może nie zrobiłem , ale do tej pory żałuję

To był ostatni egzemplarz M50 jaki miałem :(

A do tego cena katalogowa była zabójcza
Większość M50 , które trafiły do naszego kraju przeszła przez moje (nie chwaląc się) ręce
I nie była to spora ilość
Te , które przywoziłem łatwo rozpoznać :) Na kartonach miały napisik REFURBISHED

Czy ktoś posiada papierową książkę "Bullock on Boxes" Robert M. Bullock, Robert White?

Na allegro to podmienialiśmy zdjęcia na aukcji...
a wiesz ze ci co pozyczyli nasze moje zdjecia kolumn nadal nic nie zmienili na aukcji? :D
ciagle jest wystawiona ich aukcja z podmienionymi zdjeciami! :D

http://allegro.pl/kolce-glosnikowe-nikilowane-hd916-podkladka-gratis-i5048114524.html (KOLCE GŁOŚNIKOWE NIKILOWANE HD916 PODKŁADKA GRATIS)

panowie, mam pytanie

mam problemy z odbieraniem i nadawaniem przesylek kurierskich
zauwazylem ze w poblizu mnie jest acces point ups
pytanie - da sie tam podrzucic paczke nadana np w sendit?
na stronie ups informacje sa bardzo niejasne

Extremalnie niskie podziały - Da się zrobić :) i to przy zniekształceniach nie przekraczających 1% dla 110dB
d345fe287f8e56912aa289f559f4b3b1_1459890820.jpg
e906df1207e44b19b8a4757dfd482435_1459890822.jpg

Ostatnia edycja:
a wiesz ze ci co pozyczyli nasze moje zdjecia kolumn nadal nic nie zmienili na aukcji?
ciagle jest wystawiona ich aukcja z podmienionymi zdjeciami!
Wysłałeś im jakąś wiadomość? Może nie zauważyli.
Wymień zdjęcie na jakąś gołą du.. czy coś innego co się bardziej rzuca w oczy. hmmm. Tęczę z podpisem "jesteśmy otwarci na wszystkie opcje", albo co..

Ja kiedyś zamowilem na allegro grę Magia i miecz, zamiast gry przyszły kartki z "grą" wydrukowane na drukarce. Zabulilem jak za zboze. Okazalo sie, ze byl maly haczyk na dole... a ja nie zauwazylem

Powrót