Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gucio:
![]()
Potem na Biało
- - - - - aktualizacja - - - - -
Myślę, że firmowe karaoke o 4 nad ranem niczym nie odbiega..to chyba kazdy zna
Monitor 2Way:
8 x 13/40/1x + SC10N
Zmiana:
8 x 13/40/1x + DT99
Powód:
Podział 2000hz - 2500hz
Nie będę tłumaczył dalej ale wybacz
Dokładnie:
2x Totem Maestro zamieniam na 8x Totem Mite [ale zwrotnica będzie inna niż Totem Mite]
W jaki sposób została zrealizowana zwrotnica? bo widziałem że mianowałeś się na elektrodzie specem od zwrotnic więc może wkleisz coś swojego w dziale gotowe konstrukcje wraz z pomiarami ???
Przepraszam nie mogę odp.
Totem Maestro [Wolnostojące] trochę różni od Totem Mite [Monitor'ki] [Nie będę tłumaczył/Więcej nie wyjaśnię]
Mogę wysłać tylko projekt obudowy [CAD/PDF] 2Way - Totem Maestro [Nie będę tłumaczył/Więcej nie wyjaśnię]
Nie jestem ani Pro ani Guru ani Master ani Specem.
Wybacz
kurcze a jest Totem Maestro![]()
Jeżeli chodzi o wytłumienie to i watą możesz zrobić. Korekcja impedancji to po pomiarach.
Zdjęcia z fotosika - 2/10
PS
A na elektrodzie taka wielka tajemnica była.
To jest Polskie forum i staramy się używać języka Polskiego.
widocznie nie zrozumial tego co napisales!Oczywiście pytałem Marian'a kompletnie nie odp. i widocznie też nie wiedział jak połączyć a na końcu napiszę drugi raz - SHUT UP
Oczywiście pytałem Marian'a kompletnie nie odp. i widocznie też nie wiedział jak połączyć a na końcu napiszę drugi raz - SHUT UP
Taka tajemnica http://www.elektroda.pl/rtvforum/top...0.html#4548369
Post 43
Bo używasz złego sformułowania i nie wiadomo o co Ci chodzi. Korektor impedancji OK, rozumiem, ale co to jest to wytłumienie w zwrotnicy głośnikowej ?"Korektor impedancje + wytłumienie" i nigdzie nie mogę znaleźć a nawet zagranicą