• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Dzisiaj pewna niewiasta przywaliła swoją alfą w moje auto jak stałem w czasie dołączania się*do ruchu ^^
Na prostej drodze w dodatku, u mnie rysa na lakierze u niej pęknięta lampa, ten zderzak ma już dwa auta na sumieniu i to tym samym rogiem (i betonowy słupek ale to moja wina).
Jako zobaczyłem tą alfę to nawet kasy nie wziąłem ^^

Hehe :biggrin:

To te samochody same jadą w kierunku ściany?
Myślałem że wszystkie są holowane na lince...

Coś*chyba tym jest, ale wydaje mi się że alfa po prostu najszybciej wprowadziła ograniczoną żywotność w swoich produktach ^^ (reszta goni w temacie)
159 jakimi się psiarscy wozili na nieszczęście jeździły bez holowania :)
Teraz kijanki straszą po ulicach.

Generalnie podzielam twierdzenie, że trwałość samochodów spada, ale nie aż tak drastycznie jak nam się wydaje. Jaki odsetek pojazdów w naszym kraju waszym zdaniem ma przebieg zgodny z tym co wskazują cyferki na liczniku? Moim zdaniem może 20% i nie wiem czy nie przesadziłem. Taki stan rzeczy wymusił rynek i bardzo ograniczeni pod względem wiedzy technicznej nabywcy pojazdów. Kupa śmiechu z tymi kupującymi czasami, wiem co mówię, pomimo tego, że nie sprzedaję samochodów ani nowych, ani używanych. Także twierdzenia, że na dzień dzisiejszy pojazdy mają trwałość ok 200, 300 kkm i się rozpadają jest lekko naciągnięte. Bo duży odsetek tych pojazdów ma rzeczywiste przebiegi ok 500 kkm.
Pozdrawiam.

Panowie.
Czy uszkodzone styki przekaźnika w układzie opóźnionego załączania głośników mogą powodować, że dźwięk pojawi się dopiero gdy potencjometr ustawimy w połowie jego głośności i dodatkowo ten kanał gra ciszej?

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Panowie.
Czy uszkodzone styki przekaźnika w układzie opóźnionego załączania głośników mogą powodować, że dźwięk pojawi się dopiero gdy potencjometr ustawimy w połowie jego głośności i dodatkowo ten kanał gra ciszej?

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Mogą.

Powrót