Może to są te 2 z 20 w Polsce
Nie, to są z przedsprzedaży.
Kupiłem z tydzień temu, w sklepie czekał od wczoraj bo samsung sobie ubzdurał że dopiero 20.04 można sprzedać, a oficjalnie dopiero pod koniec miesiąca trafią do sklepów.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może to są te 2 z 20 w Polsce
a juz myslalem ze napiszesz o dzieciach![]()
Zupełnie jak w u nas w cebulandii...lepiej zeby auto pod domem nowe było niz ladne meble
Zupełnie jak w u nas w cebulandii...
Panowie jest ktos stolarzem? Potrzebna pomoc w projekcie zabudowy sypialni i ogolnie kilka radniestety w uk zabudowy bardzo niemodne raczej wszystko gotowce lepiej zeby auto pod domem nowe było niz ladne meble
Wiem, nie każdy jest taki idealny jak ja. To był ostatni raz. Już nie będę obrażał cebulaków.Nie mierz wszystkich swoją miarą...
To nie są ARK.złącza ARK
Moszna. http://www.tme.eu/pl/katalog/?id_ca...7,426,9,7,18,77&used_params=1247:7542;&page=2Mozna kupić takie wtyczki na kabelek do zaciśnięcia?
Wiem, nie każdy jest taki idealny jak ja.
Szwagry, takie złącza ARK czy zwał jak zwał, te zielone - rozpinane:
![]()
Mozna kupić takie wtyczki na kabelek do zaciśnięcia? Tak żeby nie skręcać kabelka tylko żeby zapiąc wtyczke na kabel i wsadzić.
Wkleje tekst ktory napisalem na innym forumWal śmiało mam pod ręką 2 stolarzy bo akurat jestem na etapie robienia zabudów