Słuchanie popularnych stacji to wg mnie masochizm. Jak od samego rana to słyszę w pracy to życie ze mnie uchodzi.
W ogóle słuchanie radia to masochizm, głównie z racji reklam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Słuchanie popularnych stacji to wg mnie masochizm. Jak od samego rana to słyszę w pracy to życie ze mnie uchodzi.
jak zawsze sluchamy 3 w pracy to dzisiaj kolegi nie bylo i mialem wlaczony rmfGrali w Tonacji Trójki po 14, oraz w Zapraszamy Do Trójki po 16tej
Ja robiłem ale z alu wersją tego głośnika. W3-593sf jak dobrze pamiętam. Z innych modeli logitecha. Ogólnie jak na takiego malucha gra całkiem sympatycznie, nie ma co się spodziewać jakiejś rewelacji i najniższego basu ale gra to całkiem znośnie. Nie wiem jak w tym głośniku ale u mnie w 593sf trzeba obowiązkowo przyciąć średnicę. Jest o wiele za bardzo wypchnięta i przez to głośnik gra nienaturalnie. Po włączeniu loudnessu dopiero gra to w miarę na równo (na średnicy).
- - - - - aktualizacja - - - - -
Ja też mam w TL.
w jakim sensie? do czego?Nie łatwiej jednak dorzucić dodatkowy kołek w ścianę?
Trochę z innej beczki:
Kompletuje graty do cichego kompresora. Mam już agregat lodówki, butlę no i chyba na tym się kończyNo może jest jeszcze spawarka i materiał jakiś się znajdzie żeby pospawać stelaż. Mam w zamiarze kupić presostat z dwoma manometrami i zaworem bezpieczeństwa jak np taki: https://allegro.pl/oferta/presostat...m=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare
Do tego pewnie dojdzie zaworek zwrotny i? No właśnie co kupić jeszcze, bo czytam o naolejaczach odolejaczach odwadniaczach i zgłupiałem. Nie potrzebuję smarować narzędzi olejem tylko potrzebuje czystego powietrza na wyjściu, raczej będę używał do przedmuchiwania warsztatu i czyszczenia drobnych rzeczy to chyba odwadniacz wystarczy prawda? Ale co z olejem który wypluję kompresor, trochę go leci trzeba co jakiś czas dolać oleju zeby szlag go nie trafił? Co jak podłącze dwa agregaty i jeden ruszy a drugi nie bo będzie mu za ciężko? Jakieś zaworki zwrotne? Jest ktoś w temacie takiego ustrojstwa?