• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Za 20 ojro z wysylka rotel rsx972 [emoji846]
fd6e3c436148cf7506c28add2388cb81.jpg
dc08e439195d0ddfe7cc83b11b7640ce.jpg

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

nie wiem jest trochę pognieciony, podłączyłem głośniki jakiś stary cd i gra :) ale i tak na części pójdzie;) kupiłem jeszcze cd denona DCD 1500 mkII za 8 ojro heheh ino bez lasera

To są powietrzne więc chyba zbyt dużego pola manewru nie ma przy podanych grubości drutu? L1 - 0,23...0,33 OHm, L2 - 0,30...0,33 OHm?

Racja, 0,23...0,33 to może nie jest mały zakres. Sprawdziłem wcześniej w innym miejscu wszystkie dostępne cewki powietrzne o danej indukcyjności i średnicy drutu i patrząc na "Air Core Coil" w katalogu Polinka to by się zgadzało co napisałem powyżej.

Witam Was, są chętni i zainteresowani zbiorowym zamówieniem ze stanów z PartsExpress.com na przykład?

TangBand, Hi Vi i inne egzotyczne marki. https://www.parts-express.com/

Mam kumpla w Stanach, mógłby przyjać paczkę od PE i wysłać do mnie a ja potem rozesłać, ja będę zamawiał parę tanich głośników, więc jak są chętni, to założę zbiorowe zamówienie.

I ja popatrzę.
Zawsze za mną bambusowe tb chodziły

Miałem kilka może kilkanaście tych PGA z chin i niektóre egzemplarze siały delikatnie zakłócenia.
Przypuszczam że tor audio łapał zakłócenia ze sterowania.
Raz trafił mi się zestaw w którym nie działało sterowanie ale chińczyk dosłał nowe.

SB_A nie odpisują, to dam najmniejsze dostępne w sklepie o tych parametrach, tj. L1 0,23Ohm
i L2 powietrzną 0,33Ohm.

Ostatnia edycja:
Były audiofilskie myszy do wsadzenia na kolumny w celu polepszenia dźwięku... Ja znalazłem w biedstonce audiofilskie lamy :)

..a może to alpaki...:flapper:

d1077ff33d629477cd86382e82ce811e_1570724619.jpg

Ostatnia edycja:
Powrót