Spróbuj w pdf ale i tak chyba docelowo skonwertują to do DXF , DWG lub DWF .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To jest kwestia przesunięcie o około 1 mm i z tego co czytałem ludzie po prostu rozkręcają takiego heliosa i wkładają oring pod soczewkę i ona nadal zostaje w obrysie obiektywu.nie uderzy o lustro?
ja wiemZadziwiająco fajne zdjęcia wychodzą tym obiektywem.
Kurcze, poważnie? Leży u mnie jeden, ale jak sobie przypomnę z czasów młodości to mydło, to się dziwię. Jak tylko miałem szanse, przesiadłem się na coś innego...Sam mam heliosa Helios-44M-4, ale nie bawiłem się tym. Zadziwiająco fajne zdjęcia wychodzą tym obiektywem.
Czemu? Całą młodość tak ostrzyłem i żyjęBo manualne ostrzenie w analogu to jest pożal się boże.
Bo manualne ostrzenie w analogu to jest pożal się boże.
w cyfrowych... zwłaszcza bezlusterkowcach to jest zabawa.... na wyświetlaczu nie tak prosto wyostrzyć bez wspomagaczy..
A mi nadal brakuje klina czy rastra na matówce. Te powiększenia i bajery zajmują znacznie więcej czasu.ale zawsze do tego mamy powiekszenie i focus peaking. Dziala to genialnie.
W domyśle chodziło mi o zenita bo o zenitach i heliosach była mowa.What?? Na Zenicie to moze i bylo pozal sie boze, ale japonskie lustrzanki czy niemiecki, z jasna matowka i klinem dawaly mozliwosc bardzo latwego i szybkiego ostrzenia. Poza tym byly jeszcze dalmierze i legendarna Leica, ktora do dzis nie stosuje AF w swoim topowym modelu M. Ostrzenie za pomoca dalmierza jest bardzo szybkie i dokladne.
miałem już naprawdę różne egzemplarze. Jedne były baaardzo ostre a inne to było mydło.Dodatkowo sztuka sztuce nie równa, przecież wtedy nie było czegoś takiego jak kontrola jakości i jak wyszło tak wyszło.
cytujęto pelni taka sama funkcje jak sub z boku kolumny
Pany co myślicie o takim rozwiązaniu w kolumnach? http://stereoikolorowo.blogspot.com/...nium-nine.html