• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Kurr. nóż się w kieszeni otwiera. Ja kupuję stal po 18zł w ocynku :) A ci sprzedają lakierowaną po dobrze ponad 100.
A to mnie najbardziej rozwaliło: "Bo system referencyjny „High Fidelity”, czyli mój system, [...]"

Takie 2 sterowniki zasilania (?) posiadam, wyciągniete z szafy serwerowej. Co z tym można zrobić? Może ktos chce na części,etc?

eb786ba1b5f37a3db9000a314b854b69_1627463841.jpg

Jaki może być zamiennik diody 1n5059?
Najlepiej coś popularnego dostępnego w osiedlowym sklepie.

Ha, kupiłem sobie Sonaworksa z kalibracją do pomiarów, trafiłem nieco taniej używany. Teraz muszę przerobić sobie jeszcze Irkowego jiga na phantoma i ogarnąć zaadaptowanie EMU do zestawu pomiarowego.
Spot był bardzo motywujący.

Ostatnia edycja:
ja gg mam ciagle ale na starym komputerze
jak na tym zainstalowalem win10 to juz nie poszlo :( (uznaje tylko gg 7,7)
ale musze sie przeprosic i zainstalowac nowsze

Witam jest na allegro jakiś sklep gdzie kupię pewne elementy elektroniczne głownie chodzi mi o kondesatory .

Ciężko będzie kupić wszystko u jednego sprzedawcy, zwłaszcza jeśli chodzi o dobre jakościowo elementy. Najtańszych nie kupuj.
​​​

No własnie kupiłem na allegro panasonic FM i Wima do starego bg1 wby wymienic i gra jakby gorzej , nie wiem czy kupiłem podrubki czy ja cos zknociłem .

Nie wiem gdzie zadać takie pytanie więc piszę tutaj.
Mam końcówkę Rotel RMB 1512 na modułach IcePower 200W/4R.
Musi przez jakiś czas napędzić dwie sztuki SB29SWNRX-S75-6.
Nie będzie komplikacji z impedancją 6R?

Powrót