Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no i zasymulowałeś 3way to mogę zrobić nawet w spice-ie
spróbuj zapisać sobie projekt i kilka wersji zwrotki żeby wrócić do niej nap za 2 dni![]()
ja też używam i co ?A taki Linkwitz nie chce płacić za powtarzalność i używa Arta.
mega wygodne rozwiązanie to już wolę spice-a bo przynajmniej se zapisać projekt mogęmogę zrobić zrzut ekranu ze schematem
Clio - mityczny wzorzec dokładności pomiarów
skad te mity? miales stycznosc ze narzekasz?Po co te mity jaki to cudowny sprzęt.
skad te mity? miales stycznosc ze narzekasz?
tutaj musialby sie wypowiedziec SW ktory korzysta z obu programow!
Któryś z tych "lepszych" według niektórych softów ma opcję dobierania elementów? Troszeczkę powinno skrócić to okres błądzenia wśród elementów.
ale ten "optymizator" nic za Ciebie nie załatwi .Co do SW, nikt nie sprawdził czy też ma takiego buga? Któryś z tych "lepszych" według niektórych softów ma opcję dobierania elementów? Troszeczkę powinno skrócić to okres błądzenia wśród elementów.
przeciez napisalem ze zawsze tak mamCo do SW, nikt nie sprawdził czy też ma takiego buga?
LspCAD ma narzędzie nazywające się Optimizer
Rozmawiałem z pewnym pracownikiem wyższej uczelni, który używa Clio i powiedział, że to zabawka.
Nie mówię, że to zły sprzęt, ale nie za takie pieniądze.
Rozmawiałem z pewnym pracownikiem wyższej uczelni, który używa Clio i powiedział, że to zabawka.