• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

sposob na kaca

picie jest złe

a najlepszym sposobem jest przed piciem lub w jego czasi raz na jakies 2 h wypicie pol szklaneczki bardzo bardzo bardzo tlustego rosolku na drugi dzien zero kaca!!!!!!!!

a jak juz kac przyjdzie to lozeczko etopirynka i bol glowy

Dzień przed - zjeść coś tłustego - można pić i pić i pić ;)

A na suchoty i inne dolegliwości - rozpuścić w wodzie miód z cytryną - zrobić mocny napój :D

Z rana jedno piwko i czujesz się jak nowo narodzony. Pić dużo wody w nocy i rano.

Ja ci doradzę to co sam stosuje!

2kc te tabletki czynią cuda! u mnie w aptece kosztują 10 szt 15 zł

Wg. zaleceń na instrukcji trzeba zjeść 3 w czasie picia i jezeli bedziesz miał kaca 3 z rana.

Ja się do tego nie stosuje, biorę 2 tabletki z rana i wszycho.

Dzisiaj miałem to samo co tydzien temu. Ledwo wstałem z rana, prawie żygalem, wziąłem 2 tabletki -------10 minut ------- nowo narodzony

gorąco polecam, słuszna inwestycja

jak wracasz do domu narabany to bierzesz wode mieneralna ...

przed snem wypijasz min 2 szklanki, dzieki czemu organizm sie nie odwodni :) - ja juz mam to zaprogramowane w "autopilocie" do domu ;P mi baaardzo pomaga :)

no i pic to trzeba umiec ...
zawsze mam polewke z mega "ziomów" co to pija wodke szklankami jedna za droga ... szkoda tylko ze pozniej trzeba ich skladac w kacie :/ ja tam wole sobie cala noc saczyc powoli :))

edit:

co do tych kc cos tam - slyszalem bardzo zle opinie ... jednak kazdy organizm jest inny, wiec kazdy bedzie musial sam to wyprobowac :)

rano to mocna mocna mocna cherbata miętowa tak 3 razy większa porcja, pomaga zarówno na kaca a przede wszystkim na kapcia w ryju :P tylko to trzeba zaraz po obudzeniu się :D

ja sie dolacze do tych co mowia aby znieczulic kaca piwem...(browar z rana jak smietana :))

ja tam na nastepny dzien nie tykam sie alkoholu juz bo mi nie smakuje ;( a jak wiadomo NA KACA NAJLEPSZA JEST PRACA :)

Zombal, zgadzam sie z tobą. Jak sie dobrze napije to potem mam wsstręt do alkocholu przez jakiś czas.

Powrót