Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
a najlepszym sposobem jest przed piciem lub w jego czasi raz na jakies 2 h wypicie pol szklaneczki bardzo bardzo bardzo tlustego rosolku na drugi dzien zero kaca!!!!!!!!
a jak juz kac przyjdzie to lozeczko etopirynka i bol glowy
jak wracasz do domu narabany to bierzesz wode mieneralna ...
przed snem wypijasz min 2 szklanki, dzieki czemu organizm sie nie odwodni - ja juz mam to zaprogramowane w "autopilocie" do domu ;P mi baaardzo pomaga
no i pic to trzeba umiec ...
zawsze mam polewke z mega "ziomów" co to pija wodke szklankami jedna za droga ... szkoda tylko ze pozniej trzeba ich skladac w kacie :/ ja tam wole sobie cala noc saczyc powoli )
edit:
co do tych kc cos tam - slyszalem bardzo zle opinie ... jednak kazdy organizm jest inny, wiec kazdy bedzie musial sam to wyprobowac
rano to mocna mocna mocna cherbata miętowa tak 3 razy większa porcja, pomaga zarówno na kaca a przede wszystkim na kapcia w ryju tylko to trzeba zaraz po obudzeniu się
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.