• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

spot DIYaudio i audiomanii u takero

spot DIYaudio i audiomanii u takero

• 8-9 września

Głosów: 0 0.0%
  • 15-16 września

• 22-23 września

• 29-30 września

• inny (sprecyzuj)

• Łącznie głosujących
    0

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
147
temat zalozony na prosbe takero :wink:

w skrocie - spot u takero w wolominskim lesie w polowie wrzesnia.
a oto najwazniejsze fragmenty z topicu na audiomani
Zastanówcie się co do terminu - jak będzie mi (a przede wszystkim Wam ;P ) pasować ,czyt. akurat nie będe nigdzie wyjeżdżał to może udostępnie swój kurort w okolicy wawy, konkretnie w wołomińskim lesie Są tam 2 przedwojenne domu - coś a'la dworek i służbówka , działka spora - wszystkie wozy się zmieszczą, sąsiedzi też przychylni bo nigdy jakoś nie narzekają na to że za głośno jest albo co
mapka
http://img265.imageshack.us/my.php?image=spot2007ge9.jpg
Co do miejsc - mam jakieś 10 łóżek + 2, 3 polówki + pare materacy , wiec raczej zabraknie chętnych niż miejsca do spania ;P
Dom (a właściwie dwa) to przedwojenne domki letniskowe - dom dla państwa i służbówka, oba w trakcie remontu (mniejszego lub większego), ale nie rodzi to jakichkolwiek problemów z ich funkcjonalnością
Wszystko w odległości miejscami paru metrów od lasu, of kors nieogrodzone
Sąsiadów raczej niewiele, miejsca sporo - każdy się zmieści
przykładowym terminem 14-16 wrzesień

lista chetnych
1. noggero
2. przemo-lukas
3. esh0
4. pan_membran
5. otiz21
6. dalex1
7. Takero
8. Pawel S.
9. UKA

ktos jeszcze??

no narazie mało tych osób, z tego co widzę...
Trza wkoncu ustalic jakis konkret termin, bo tak to nie ma co "gdybać"
dj_zibi, wpisz się na listę.. ;)

Jak się okazuje termin jest prawdopodobnie do ponownego ustalenia raczej...
Wszyscy się wykruszają z tego łikendu :P
Piszcie swoje propozycje.

jak dla mnie od 15 wszystko pasuje idealnie, wiadomo jednak ze weekend będzie najlepszym wyjściem.
ps. może ankieta?

takero, poprawilem bo wkradl Ci sie blad, 4opcje moznabylo zanzaczyc, dalem 2, jak zle to zmien:)

to nie błąd (w każdym razie nie do końca :) ) nie dodałem 5 opcji pt. "inny" - jak zwykle na button zapomniałem kliknąć,
4 opcje jak najbardziej błędem nie były bo w końcu komuś mogą pasować wszystkie 4 łikendy września :)

[ Dodano: 2007-08-12, 22:29 ]
wracając do terminów - proponowałbym raczej wcześniejsze - większa szansa na pogode zdatną :P

Pawel S. napisał:
mnie to obojetne - nic nie planuje. ale niewiem jak tam UKA :neutral:
Ja się mogę dostosować, jednak może być problem z samochodem, bo nie jest mój. To czy będę go miał będę niestety wiedział dopiero tydzień przed wyjazdem.
Tak w ogóle, to dodam, że to kangur z silnikiem 1,2benzyna i jeśli wpakujemy się tam w pięć osób i zawalimy bagażnik sprzętem, to możemy nie podjechać pod górkę gdzieś w połowie drogi... :lol:

Panowie to robimy tego spota czy nie!? moze troche faktów juz pewnych tu wdrożycie bo niektórzy moze by chcieli sobie cos tu zaplanowac! A Wy tu gdybacie non stop!
Termin jaki wychodzi z ankiety to 22-23 września... jest to przegłosowane większością to moze zaczniecie sie podpisywac pod tym terminem!?

ja i UKA pewni na 95%. jezeli trzeba bedzie to nawet pociagiem przyjedziemy...
tylko teraz niech sie wypowie takero czy bedzie w stanie to zorganizowac

Powrót