Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Do Satori nie porównam, bo nie miałem. SB aluminiowy i NRX gra na pewno niższym basem, ale za to wolniejszym. Vifa NE nie schodzi zbyt nisko. Średnie tony dobre, ale to już kwestia z czym i jak to połączymy. Nie jest to głośnik uniwersalny. Na pewno nie jest to głośnik do muzyki metalowe (mimo tego że mówi się o nim że jest szybki), a bardziej do Jazzowego plumkania i do takiego stylu muzycznego właśnie je zbudowałem. Trzeba samemu posłuchać ![]() | ![]() |
Jeśli nie ma konstrukcji którą dla potomnych mieliśmy zamiar wymodzić na spocie, to mogę udostępnić moje kolumny jako projekt forumowy.
Wystarczy dopieścić zwrotnice (tak jak rok temu z monitorkami na SB + Usher).
Myślę że nowe pomiary nie będą potrzebne, ale jak Luszti będzie chciał i mógł, to czemu nie (przydały by się pomiary z pochyloną obudową, filtr Daytona mógłby być wtedy łagodniejszy + lepsze zgranie fazowe).
Konstrukcja: podłogówki 2 way, BR.
Głośniki: Vifa NE 180 + Dayton RS28A + WG Visatona.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marian ostatnio puchnie na silce to wstawimy go do rogu
uff... dobrze ze nikt o moim "spuchnieciu" nie wspominaWidziałeś zdjęcie jakie ostatnio wrzucił na FB, jaki byk?