Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli nie ma konstrukcji którą dla potomnych mieliśmy zamiar wymodzić na spocie, to mogę udostępnić moje kolumny jako projekt forumowy.
Wystarczy dopieścić zwrotnice (tak jak rok temu z monitorkami na SB + Usher).
Myślę że nowe pomiary nie będą potrzebne, ale jak Luszti będzie chciał i mógł, to czemu nie (przydały by się pomiary z pochyloną obudową, filtr Daytona mógłby być wtedy łagodniejszy + lepsze zgranie fazowe).
Konstrukcja: podłogówki 2 way, BR.
Głośniki: Vifa NE 180 + Dayton RS28A + WG Visatona.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie na temat...
Do Satori nie porównam, bo nie miałem.
SB aluminiowy i NRX gra na pewno niższym basem, ale za to wolniejszym.
Vifa NE nie schodzi zbyt nisko.
Średnie tony dobre, ale to już kwestia z czym i jak to połączymy.
Nie jest to głośnik uniwersalny.
Na pewno nie jest to głośnik do muzyki metalowe (mimo tego że mówi się o nim że jest szybki), a bardziej do Jazzowego plumkania i do takiego stylu muzycznego właśnie je zbudowałem.
Trzeba samemu posłuchać![]()
![]()
ja jestem w tak czarnej dupie z finansami ze bym chetnie nie przyjechal, bo mam fuche... ale mateo juz sie zglosil ze jedzie ze mna wiec trzeba ![]() | ![]() |
Panowie, spot za kilka dni.
Może jakaś lista sprzętu?
Ja zabieram:
-kolumny Vifa/Dayton
-wzmacniacz Iamp200 + IPS7, IPS 9 oraz BOLT (jeśli nie ma sensu, bo tak naprawdę ten wzmacniacz jest bez obudowy, to napiszcie)
-absorbery, te co na AVS, min. 2 sztuki (pytanie czy ktoś przywiezie więcej?)
-laptop
-DAC Audioquest Dragonfly Black
-skrzynka piwa