• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spot u Umberto

Z całą pewnością moge powiedzieć, że spocik był udany.. gdyby jeszcze tylko SW i takero dopisali..

Kilka fotek:

28rq.jpg

34qd1.jpg

no wlansie ta tubka jakas mala i bylot ma tez bardzo maly... UMBERTO. mow co i jak:>

Bużki pouśmiechane, czyli spocik musiał być udany, na pierwszej focie viper'a arz'ta ma taka fajna matowa obudowe, a na ostatniej już sie za bardzo błyszczy.

aha umberto na tych zdjęciach widać jakiego masz wielkiego .... suba:)

Rozjaśnie,Tomaszo nie był u mnie,choc bardzo chciał.Nie ma co robic spekulacji,On był tylko on-line,na skype i tyle.

Niespodzianka była,ale o tym może powiedziec tylko Viper,Kudłaty czy Tato Turbo.Wiąże się to z nowym podejściem do hornów,tym razem bez wspomagania basowego.

Mam nadzieje ze jak dojdzie do "konkretnego" spotu DIY to wszyscy sie zjawja... Chcialbym poznac elite forum :P

Czyzby niespodzinką było nowe ustawienie hornów brak filtracji i wykończeni nowych bud :]

no dobra chopaki przedstawicie sie kto jest kto :] ja wiem tylko który to Kudlaty i który to Viper doszedłem metodą dedukcji ;)

Powrót