• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spotkania maniaków DIY - relacje uwagi

umberto jak w wkacje czyli dla mnie maturzysty od 1 czerwca to moge nawet pojechac dalej niz 50km. Mozna zorganizowac dużego spota:)

takero, jestem na etapie wykańczania,heinkel moment action ;) Fizycznie sa 2 nowe sztuki,pozostaje sama wykończeniówka.

dj_zibi, nie namawiam ale gorąco zapraszam jesli cos się uda zorganizować.

esh0
musimy pokazac ze nie jestesmy gorsi :D trzeba by jakiegos spota zrobic kiedys ale przez te twoje cholerne studia to pewnie nie predko <joke>

Ja z digitalem w ferie robilismy codziennie spoty :) Wczoraj nawet poszło poł kraty debowego :) A od jutra już znowu do szkoły :]

No moze w koncu jakis wiekszy spot wypali:D
Ja od 1 czerwca, wlasciwie to juz od polowy maja:P moge wybyc z domu na jakis spocik :)

No to SW,szykuj paska z przyczepką,przecie cichego spota nie będziemy robić :)
A ja rąbne jakiegoś banka co by zdążyć z subem na kilomaxie,zagramy w duecie :D

ja z vip'em jakby ktos nas odebral z wawy tez sie chetnie pojawimy.. bo do warszawy to autobusem mozna dojechac przeciez ;]

Maxi, takie były i sa plany.Jak to wyjdzie,zobaczymy.Ja wiem że na starą gwardie moge liczyc niemal w każdej chwili,wystarczy hasło ;]
Co do założeń to planowaliśmy spota 2-dniowego.Przykładowo zjazd sobota do południa,rozjazd niedzielne popołudnie.No bo jakoś do roboty musze sie w poniedziałek doczołgać.Pozostaje kwestia spanka,mysle o rozwiązaniu harcerskim,kocyki,śpiworki i takie tam.Mam spory budyneczek,da sie upchac wszystkich userów ;]No ale kocyk czy spiwór,to juz każdy we własnym zakresie.Ja zapewniam dach nad głowa i ew.ochrone(obiekt strzeżony).Co do żarcia,między wierszami ustalilismy że solidny grill styknie (no,kilka grill-i)
choć jest opcja z knajpą no ale to dodatkowy koszt.Jak kto chce zresztą,200m ode mnie jest i idzie sie dogadać,prowadzi kolega.
Zresztą,jesli pomysł ma wypalić to kazda sprawa może być szczegółowo ustalona,łącznie z moim jednodniowym "pijackim" zwolnieniem :P

Dla mnei bomba:D

Jak ten spot bedzie po 12maja to bede na 100% :)
Mysle, ze koc i spiwor to kazdy wezmie:) co do knajpy to mozna na miejscu obgadac:P

ło boshe jaki rozmach :]

mIKI kombinuj alu to i spot odrazu będzie ;)

Fajnie by było żeby karzdy wziąl se soba swoj sprzęt heheh 30 subów i decybel drag :] ciut nie undergrand :D

Panowie,pomalu.Poczekajmy co powie SW bo w sumie to obaj wyszliśmy z tym pomysłem,nie chce sie sam rządzić.

[ Dodano: 2006-02-26, 21:59 ]
A,i jedna rzecz obowiazkowa!Jeden ludek z kamerą!Bo inaczej to nici ze spota :D

Kamera:D? A po co kamera:>

Ale jak juz tak chcesz... to moze mi by sie udalo zalatwic... ale to nic pewnego.

Nie wiem,wiem że na EZO i MarkaW moge liczyć.A jak oni to i Tasior,inaczej sie nie da :)
A i jeszcze Melania!Bankowo!Bez niej to by był dupa nie spot :D

chetnie bympojechal na spota,ale jak zwykle niepojade,niektorzy wiedza dlaczego.
P.s
piekny jest z katowic,mialem z nim super mini spota :P(kupowal zwrotki odemnie)

lukaszN postaram sie cos zalatwic;) jak cos mozemy razem jechac na wakacyjnego spota:) zapakuje suba i jedziemy:), widze ze jest sporo maturzystow tak jak i ja wiec juz od konca maja jwszystkie terminy sa wolne;) umberto, jak cos kamere sie zalatwi, nie ma problemu:)
trzeba mocno wszystko przemyslec i zorganizowac sie porzadnie, w koncu tworzymy jakas spolecznosc;)

[ Dodano: 2006-02-26, 22:12 ]
ps umberto, daleko od wawki mieszkasz?

Powrót