• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spotkania maniaków DIY - relacje uwagi

Tasior nie pekaj damy rade:)

PS. Wlasnei sie mnei dziewczyna pytala czy moze tez przyjechac:D

Jakby co to mogę z okolic wawy kogoś zebrać ;)
tzn nawet jak ktoś jest spoza wawy to aby tylko do stolicy jakimś pociągiem czy autobusem dojechał :)
Mam nadzieje że i Tato nie zabraknie :D

mIKI czemu nie jak bys jechal to możemy sie razem splanowac :] o ile starsi sie nie zbuntują.

Zastanawiam sie jak w samej warszawie trafić do celu :]

Co do zakfaterowanie zostaja jeszcze namioty ;)

hehe spokojnie :)

jak by ludzie dopisali to z wawy zmotoryzowanych troche jest :)

ja tato viper takero to juz 4 samochody i 16 miejsc (właściwie to 15 bo jedno dla irka którego jak niebędzie chciał to siłą z umberto wsadze jak nie na siedzenie to do bagaznika <zart>)

wisnia, przez te cholerne studia, to ja na nic czasu nie mam ;) Ale teraz w nowym sem mam wolne od piątku poludnia do wtorku, więc mam trochę czasu, pewnie znalazłbym wolny weekend. Mogłoby być conajmniej 5 osób (Ty, Marcin, Użytkownik, Sdp, ja) nie wiem kto jeszcze z okolic mógłby się zawinąć.

Problemem było by tylko miejsce... musiałbym pokój na jeden dzień przemeblować, ale to by się chyba dało zrobić ;)

Odezwij się do mnie kiedyś na gg to pogadamy :)

kurde na ja tez jestem z okolic Katowic, troche daleko do Wawy. A bardzo chetnie wybrał bym sie na to spotkanie.

Trzeba bedzie coś wymyślic jak sie tam dostac :D

Pozdro

jezeli któryś z warszawiaków znalazlby 2 miejsca w samochodzie (ja + vip) i odebralby nas z przystanku polskiego expressu to chetnie przyjedziemy ;]

wg mnie to za dużo konkretów jak na tak wczesny okres:)
zostały jeszcze 3 miechy więc nie spieszcie się tak ;]
bo mam obawy że teraz wszyscą są chętni, potem się 2/3 wykruszy :)
zacznijcie teraz z rodzicami rozmawiać czy będzie pozwolenie wogóle bo z doświadczenia
wiem że z tym bywa problem ;]

takero jak po 30 maja po ostatniej ustnej maturce to jade na 100000% mam problemik niemam z kim z okolic opola i wrocka moge podjechać moim motorkiem ale jak ja wezme jakis sprzęcik ze sobą:)

Nie no jak MarekW by jechal do wawy to mysle ze bym sie zabral z nim jakos moze jakbym go ladnie poprosił, chodzi o to co bym sam nie jechal:P
p.s ja jestem z Katowic, sporo nas nawet jest

Maxi, jeszcze: Użytkownik, Marcin (audiomania), sdp (audiomania), chyba Dalex mieszka gdzieś w pobliżu... Może by się udało zebrać kilka osób ;)

takero, co jak co ja bede;) musze byc;) (no chyba ze jakies sytuacje losowa czy cosc <kracze>)

hehe no nieźle takie spoty są extra ^^ jesli by sie nikt nie obraził to ja tez moge wpaśc :)
a dojechac se sam dojade bo z wawy jestem :P a moze ktos z ursynowa ?? długo na forum nie jestem ale co tam :P mmm moze bym sie czegos ciekawego dowiedzial... heh moze ? nie moze tylko napewno :D a jak dobrze pójdzie to i ja moge kogos wziasc samochodzem bo 7 marca egzamin i jak zdam to no problem :) no chyba ze sie bedzie ktos bal ze mna jechac :P

no to poprawka...
zdalem prawko :D wiec moge kogos juz wziasc w razie spota w Wawie :)
dobra ide świętowac :D

Powrót