• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spotkanie Krakusów i okolic

Jestem za :)
Najchętniej z jakimś dobrym sprzętem co by można było się ciutke osłuchać :)
Grill i piwo swoją drogą :)

Lipcowe jak najbardziej! :D Bo już deski pociąłem na budy testowe :) Więc progress jest :P hehe

Jak coś to w Krk będzie raczej ciężko o miejscówkę na grill i piwko - mogę wynająć tor quadowocrossowy 25km od Krakowa - jest pomieszczenie w którym można by przeprowadzić odsłuchy :) Tylko że wieść to na wieś to pewnie nie każdemu odpowiada... No niewiem, ja daję propozycję :)

Kto z Krakusów jest chętny na spotkanie u mnie? Będzie można na własne uszy przekonać się, ile prawdy jest, między innymi, w twierdzeniu, jakoby nie można było usłyszeć zmian na niskich częstotliwościach przy różnicy w GD rzędu kilku jednostek ;). Przy okazji masaż organów wewnętrznych i przetykanie zespołu bębenek-kowadełko zapewnione ;). Własny sprzęt mile widziany, teściki i porównania, w tym ABX, planowane.

Kto z Krakusów jest chętny na spotkanie u mnie? Będzie można na własne uszy przekonać się, ile prawdy jest, między innymi, w twierdzeniu, jakoby nie można było usłyszeć zmian na niskich częstotliwościach przy różnicy w GD rzędu kilku jednostek . Przy okazji masaż organów wewnętrznych i przetykanie zespołu bębenek-kowadełko zapewnione . Własny sprzęt mile widziany, teściki i porównania, w tym ABX, planowane.

Jak bedziesz mial tam na miejscu do porownania falowody schodzace do 20hz, to sie wpraszam :)

A wódeczkę przyniesiesz? Wpraszać się nie ładnie bez niczego.

Przecież to oczywiste, że na trzeźwo się tego nie ocenia :D

Kiedy planujesz spotkanie
Temat otwarty. Zapewne weekend, najpewniej sobota, ale konkretny termin do uzgodnienia z zainteresowanymi. .3lite chce dokończyć nowe zabawki, aby zabrać do odsłuchów, więc i na to warto poczekać.
A wódeczka będzie? :D
Jak przyniesiesz, to będzie, alkohol we własnym zakresie ;). Ale rozumiem, że pytasz, bo chcesz zostawić auto u mnie pod blokiem i później w nocy wracać na Hutę tramwajem? ;).

Powrót