• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Sprzedam] BSW, wszystkie modele, OKAZYJNE CENY !!

• Autor wątku Autor wątku eXe
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.

eXe

Reakcji
0
Tak jak w temacie, mam dostęp do zapasów likidowanego sklepu w niemczech. Wujek pracował i teraz mają poważne obniżki ale trzeba się spieszyć. Oto ceny:

BSW 104 - II 100 zł / sztuka
BSW 124 - II 150 zł / sztuka
BSW 154 - II 200 zł / sztuka
BSW 184 - II 270 zł / sztuka

Każdego z głośników posiadam po 10 sztuk, o transport z Niemiec proszę się nie martwić, gdyż wujek bardzo często mnie odwiedza (średnio raz na tydzień) więc do ceny należy doliczyć koszty przyesyłki z Polski.

BIORE 154II na 100% to na pewno ravemaster BSW 154II? :> moze wezme jeszcze cos

Tak, są to głośniki w 100% oryginalne, ze sklepu z niemiec. Będzie można odbierać osobiście w Katowicach, do czwartu zbieram zamówienie w piątek przyjedza wujek.

ok biore poki co 15cali do czwartku dam znac bo znajac zycie jeszcze komus cos sie przyda.
super okazja. jesli to na pewno ta seria to jest zajefajnie;]

Dobra ja biore na chwile obecna... yy... nei wiem co:D ale cos na pewno... musze sie dowiedziec ile kasy zdobede:)

jedno pytanko jeszcze (pewnie sie nie przyda) ale gwarncja niemiecka bedzie?:P

154 II jednego chcę na 200%

[ Dodano: 2006-04-01, 13:16 ]
eXe, a może masz też dostęp do Ravelandów AXX ?

ja biore 2 x bsw 124 !! :)) oczywiscie podjade osobiscie do katowic mam ok 30km wiec luzik to na kiedy sie umawiamy ??

Narazie zamówione są juz :
154 II -4 sztuki
124 II -8 sztuk
104 II -2 sztuki

eXe mam nadzieje że to nie jest jakiś wałke nie żebym ci nie wierzył ale róznie to bywa z promocjami ;) Twój wujek będzie mial mały problem z przywiezieniem tego ;)

Jak by co ja jeszcze raz potwierdzam biore BSW 124II sztuk 1.

Przypomiam, że mam po 10 sztuk z każdego więc zostały tylko 2 124 II, śpieszcie się. Jeśli chodzi o gwrancje to jest gwrancja producenta.

No to bajera:D przypominam ze biore jedna sztuke bsw 124II.
eXe napisz tu juz najlepiej kto co wzial i co zostalo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót