• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Sprzedam] BSW, wszystkie modele, OKAZYJNE CENY !!

• Autor wątku Autor wątku eXe
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
ja bym wzial 18cali tylko 150L mnei odstrasza;p
majac 12calowke mam zadyme w domu i jeszcze nie zabraklo mi powera majac 93dB 15cali ma 97;]

Kurde ta 18" mnie kusi... tylko cholipa z kad tu kase wziasc... a nie chce sie tak zapozyczac.... ;/

W niecałe 2 h wkręciłem 14 osób, niektóre już pożyczały kase, inni nie mogli o niczym innym myśleć a ja miałem w domu niezłe kino:D:D:D Dzięki wam wszystkim, jesteście wspanieli. Nigdy nie udało mi się wkręcić tak dużo ludzi w tak krotkim czasie.

Z góry przepraszam jeśli ktoś jest na mnie zły i chce mnie zabić, ale taki dzień, taka tradycja. Wkręcajcie dzisiaj ludzi, warto :)

eXe... jestes martwy....

[ Dodano: 2006-04-01, 14:31 ]
Mozna robic jaja... ja juz pare osob mialem nakrecone... kilka smsow powysylane...
Oj nie ladnie nie ladnie...

Dlatego nie ciągnąłelm tego do wieczora bo nie wiadomo co ludzie by robili:P

eXe nie zyjesz odnajde cię na samym dnie piekła i zrobie ci z tylka wylotowke na kielce :satan:

dobra trzeba zrobic spota i masowo wybrac sie do exe i go troche naprostować :> ktoś chętny?

Chuj Ci w oko ;] a ja bede mial za 250 bsw 154ii.
tylko na chuj na aukcji teraz sa moje lmy,trafa,sub,jak i cala wieza unitry? oddasz miza prowizje?

Nikt Ci nie kazał wystawiac wszystkiego :) A może Ci się uda sprzedać i kasa będzie :P

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót