• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Sprzedam] BSW, wszystkie modele, OKAZYJNE CENY !!

• Autor wątku Autor wątku eXe
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ja bym chetnie odebral osobiscie w taki przypadku...
I sie z Toba rozliczyl jak trzeba....
No sorry ale sie wkurzylem...

najpierw przedpłata po kilu dniach maja być głośniki a ty po zainkasowaniu kasy zmieniasz adres :D

Ja tyz sie wkurzyłem bo naprawde sie napliłem jak szczerbaty na suchary a tu co klops bedzie trzeba zdeformowac eXe ;)

Ale by mnie ludzie nienawidzili :D:D:D

Maxi spokojnie :P policz do 10... na żartach się nie znasz ? :D

Już zapakowałem paru co większych kumpli do samochodu i jedziemy do ciebie odebrać osobiście - gwarantuje, że będziesz miał nawet za 100zł :]

Do jutra mi przejdzie... ale poki co jestem niezle wkurzony... dobrze ze w moim miescie nei mieszkasz...

Nie no tak na serio to nie wierzyłęm w to że tak to sie potoczy, bałem się że ktoś wejdzie pierwszy i napisze " Wał, dzisaij 1 kwietnia" i się posypią...

nie no stary jak zobaczylem ten obrazek do drgawek dostalem zryles mi beret masakrycznie :(

a juz tak sie cieszylem ze AP nie bede musial zamowic >:|

no masz szczescie ze nie mieszkasz gdzies zaraz kolomnie bo bym cie musial odwiedzic z paroma kolegami co tez zlozyli zamowienie.....

[ Dodano: 2006-04-01, 15:07 ]
jak mi zaraz nie przejdzie to wysle tam kumpli http://i1.tinypic.com/sfe6tl.jpg

z nimi to juz nie przelewki :)

ze mi sie nie wydalo podejrzane ze mi nie dales nr tel. tylko we wtorek, jak by to jakas roznica byla, zreszta bylem tak podjarany ze w du** mialem podejrzenia co do dzisiejszego dnia

a dalem sie nabrac, pies mnie na spacer wyciagnal, a okazalo sie, ze nie chce nic "robic" tylko przejsc sie, a skubany w domu twierdzil, ze pilnie musi sie zalatwic ...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót