Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No wolalbym z gwintem do drewna - zdecydowanie mniej zabawymariuszb napisał:Jakby Cię interesowały czarne tylko nie z gwintem do drewna ale z gwintem metrycznym M4 (trzeb dać nakrętkę pazurkową czy jak to się tam nazywa) to można je kupić w Warszawie przy ul. Fieldorfa róg Ostrobramskiej.
(A jak byś chciał koniecznie z gwintem do drewna to w Akkusie mają ale cena jest kosmiczna...
Anielewicza to nawet obok mnie.mariuszb napisał:To ze znanych mi sklepów zostaje tylko AKKUS.
Mają swoją filię w Warszawie przy ul. Anielewicza 45/88
http://www.akkus.com.pl/index.php?styl=kategorie-szczegoly&grupa=osprzet&kat=wkrety&lang=pl&dh=dt
Co ? ILE ? :|7masz napisał:Tyle że za kolce musiałbym wydać 36 zł - a to jakk na same wkrety "ciut" przy dużo ...
cudny90 napisał:Kupowałem kiedyś 8 śrubek zapłaciłem 17gr (sic!
W warszawie? lub okolicy?damiani napisał:ale napewno nie za imbusy m5 czy m6 dlugosci 3-4cm :lol: ja u siebie za 16 sztuk razem z nakretkami dalem 8zl (m6 5cm dlugosci)
cudny90 napisał:Ojj z czarnymi to jest problem, ja swoje po prostu pomalowałem![]()
cudny90 napisał:proponuje co innego