Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:kupujesz gotowca odpalonego, przetestowanego i z gwarancja![]()
A, jakie koszty tego pre?mkul napisał:Na audiomanii wątek umarł, ale jedna osoba stamtąd i dwie z zewnątrz już go zrobiły i wygląda na to, że wszystko działa, powstały dwie wersje softu pod LCD 1x16 i 2x16 poza tym ma wszystko co się dało dodać, budzik ze stopniowym zwiększaniem głośności, wyłącznik ze ściszaniem, regulacja podświetlenia na PWM, włączanie/wyłączanie dwóch wzmaków i to wszystko co ma TDA7313/18 + zegar, jedyne co mi nie do końca odpowiada to sam TDA, do wysokiej klasy sprzętu lepiej pomyśleć o czymś lepszym, dlatego powoli kończę projekt preampa do kina na 3xPGA2311![]()
ale mi chodzilo o te po 30 pare http://www.allegro.pl/item389916275_alps_potencjometr_z_silnikiem_2x100k_audiofilski.htmlirek napisał:Przeciez nie dokupie do nich alpsow po 120zl
no tutaj to juz niewiem :roll:irek napisał:No i kto odrozni na sluch alpsa od kazdej innej chinszczyzny?
a jak one wplywaja na tor dziweku? bo jezeli roznicy wogole nieslychac to ja poprosze...irek napisał:Najgorszy scalony potencjometr ma o wiele lepsze niezrownowazenie kanalow niz najlepszy potencjometr analogowy.
Full wersja wychodzi nieco poniżej stówy, jeszcze zależy od rodzaju LCD, bo ceny są różne zależnie od wielkości i koloru, chociaż i tak zwykły zielony ma najlepszą widoczność pod kątami.malyzmc napisał:A, jakie koszty tego pre?
:lol: z czym ty do ludzi - przeciez to zupelnie co innego i to jest raczej zabawkaSzopler napisał:Z tego co wiem to również TDA1524 szumy miał tragiczne...
irek napisał:Na pewno calosciowe zasilanie musi byc wyzsze od 10V i regulatory zasilane z poejdynzcego 5V zupelnie sie nie nadaja.