• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Strona STX'a w przebudowe- spodziewajmy się nowych głośników

taaaaaaaa kolejny raz chlopaki:) bez sensacji oni ostatnio cos majstruja ale efektow nie widac, a stronka juz zdychala 2 albo 3 razy

No baa.... kilka razy pojechaliście impo ambicji że mają leniwego admina etc. i chłopaki wzieli się do roboty. Pozostaje tylko czekać na dalszy rozwój wydarzeń.

Do dupy ten admin skoro nie potrafi podstawić nowego serwisu "zamiast" starego tylko zamyka stronę i to w dzień.

Mailowałem do nich i napisali, że: wycofano z produkcji 10-200-8 AJ i zamiast niego będzie 11-200-8 AJ, który będzie kosztował 38 pln, ale parametry podadzą dopiero w przyszłym tygodniu.

super niech sie spiesza z ta www bo ja tutaj centrala potrzebuje, a pomyslow wiele gorzej z kasa, wiec moze czyms zaskocza

co do wysokiego 10xxxxxxxx AJ to go wycofali juz wieki temu... przynajmniej jak pytałem o niego na wolumenie 3 LATA temu tak mi powiedzieli...

A stronka ma ruszyć podobno jutro (poniedziałek) po południu !!
POZDR

czekam z niecierpliwoscia... jak myslicie, bedzie sie oplacalo wymienic CW1202C w budzie 80l na takiego GDN 27/150 SW??

pniedzialek 29-11-2004 rano stronka niezyje....

"Przepraszamy strona w przebudowie"

Powrót