• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

STX 27/300 - nienajlepszy czy za dużo wymagam?

• Autor wątku Autor wątku mkul
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
takero, aha.. nie załapałem jak widać ;) ale i tak 18-120-6SW i 20-120-8AW to chyba najlepsze stx... no moze seria 300 tez jest dobra ale tego jeszcze nie sprawdzałem wiec jak narazie dla mnie najlepsze u stx są ww. głośniki

Tego 20/80/2 to ja chyba nigdy nie kupie, za 150zl to juz mozna Visatona dostac :|. Jeszcze jak miszcze mowia, ze STX go prawie bije (3 razy tanszy) to wogule.
Ahh takero szybszy, tez chcialem sie pytac :D

takero > tak one wygladaja, jak blyszczaca rura kanalizacyjna :D ale to kwestia gustu :D:D

Wiem, wiem, ale jak go widze to mi sie tak kojarzy ;). Czepiacie sie szczegolow ! :D

ps. taki maly OT moze wie ktos jak prostym sposobem "umiescic" rysunek na kopolce? Bo w bsw mam wytarta, kupilem nowa i nie wiem czy lepiej do oryginalnej, plaskiej przykleic wydruk, przykleic nowa czy wydrukowac na nowej napis i przykleic

Uzytkownik, mam tego stx w domu, membrana wcale nie wygląda plastikowo a już napewno nie tak jak w alpierdach

Jeśli chesz służe fotką..

ps. taki maly OT moze wie ktos jak prostym sposobem "umiescic" rysunek na kopolce? Bo w bsw mam wytarta, kupilem nowa i nie wiem czy lepiej do oryginalnej, plaskiej przykleic wydruk, przykleic nowa czy wydrukowac na nowej napis i przykleic
mam to samo tyle że chce przerobić ew650a 8R na JL Audio :)

Ty masz prosto bo tylko JL a ja mam o wiele bardziej zlozone logo ten ludzik od mivoca bylby trudny do narysowania. Takze aerograf odpada.

ps . Viper Czekamy ! :P

namaluj pędzlem :P
a tak (troche bardziej) serio to może jakaś kalkomania ?
weź kup u nich jakąś naklejkę firmową i po kłopocie :P

[ Dodano: 2005-11-27, 01:17 ]
Viper, czemu go w konstrukcjach nie ma ?:>

takero, bo jeszcze nie kompletny... gdybym chciał wrzucać wszystkie swoje konstrukcje do tego działu to bym go troszke zdominował... hehe

Kalkomania to zabardzo nie, bo sporo babrania i to jest kopolka a nie plaskie :P. Tak i mi policza za naklejke 20zl bo firmowa :P :D. Dziwnie wyglada ta membrana,ale nawet moze byc tylko czemu sa takie jakby linie ?

Uzytkownik, membrana wlasnie ma takie promieniście rozchodzące sie linie... nawet ciekawie to wygląda..

PS. fakt ludzie chyba poszli spać bo niema komu postów pisać ;)

Takero ma znaczek dostepnosci na GG z odczytu forum. Jutro chyba bedziemy kontynuowali ? Szkoda ze taki drogi w sumie ten glosnik, moze nie tyle drogi co ja nie chce wydawac na te kolumny a zrobic drugie, gdyby kosztowal polowe to bym sie nie zastanawial

Powrót