Powiedz proszę co masz na myśli.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
te problemy z odklejaniem juz dawno wyeliminowali - teraz sa takie kleje ze celowo bardzo trudno glosnik rozkleic!A to nie jest to samo co z innymi głośnikami z takimi koszami, że w miejscu pałąka odkleja się dolne zawieszenie?
To co kiedyś opisywałem odnośnie 10", 12" CA i 15" PA?
Zawieszenie odkleja się od kosza i obija o kosz, wtedy właśnie słychać stukanie.
a nie wyczytales moze ze wszyscy szukaja egzemplarzy z pierwszej serii a nie z drugiej?heh, teraz wyczytałem że inni tez mieli z tym problem. Chodzi o charakterystyczne stuki przy większych mocach. Tak jakby przyłożyć paznokieć przed membranę w ruchu. Zasilam wzmakiem 150W RMS stawiam, że jest w połowie a już sa stuki...
No np u mnieglosniki pierwszej serii taki amator z za slabym wzmacniaczem potrafil rozwalic w 5s! (przyklad mojego brata) gdzie doswiadczeni zawodnicy zasilali je 500w wzmacniaczami i nadal graja
amator z za slabym wzmacniaczem potrafil rozwalic w 5s! (przyklad mojego brata) gdzie doswiadczeni zawodnicy zasilali je 500w wzmacniaczami i nadal graja![]()
nie szkoda glosnika? :/Był kiedyś zakład że wzmacniaczem 30W można spalić głośnik 100W - jednak podczas zlotu w 3city żaden cwaniak co krzyczał w sieci że to niemożliwe nie podjął wyzwania ... kwota zakładu to 100 pln ..
Udowodniłem niewiernym że jednak jest to możliwe
Niestety nie będzie mi dane i bardzo żałuję .. gorąco się robi a tu nieskończony niemobilny projekt audio ![]() | ![]() |