Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to moze zacznij klonowac stx fx-300?(może zrobię jakieś modyfikacje być może na trzydrożne) W swoich kolumnach chciałbym jednak użyć głośnika W.18.180.8.FCX_v2.
Panowie, gdzie zakupię teraz wszystkie elementy do zwrotnic ww projektu? blacktodaudio?
1. robienie z tego 3 drog nie ma sensu. srednie tony z tego woofera trzeba tlumic, wiec po co dodatkowy sredniak?ostatnio stałem się posiadaczem w okazyjnej cenie przetworników STX W.18.200.8.MCX, T.10.200.8.PCX oraz dodatkowo średniotonowy M.18.200.8.MCX. Czy możecie mi polecić zwrotnicę do tych głośników. Jaka będzie lepsza konfiguracja jako tródrożne czy może dwuipółdrożne.
basu moze byc wiecej, ale nie pamietam jak dostroilem te kolumny :/zrobiłem kolumny w oparciu o gotowy projekt obudów i zwrotnic na głośnikach monacor 165 kep i vifa xt19
Niestety nie ustrzegłem się błędu i wykonałem podfrezowania na przetworniki z 1mm "zapasem"