Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pisac codziennie to w koncu zrobie!Projekt wygląda bardzo ciekawie, dlatego specjalnie zarejestrowałem się na forum, żeby dołączyć się do prośby o wskazówki dotyczące budowy wersji 12l.
nie, zwrotnica nie dziala na basieJak rozumiem zwrotnica w oryginale była dostosowana do zamałej obudowy i trzebaby ją poprawić?
nie sa potrzebne ale mile widzianeCzy przy MDF 18mm wewnętrzne wzmocnienia będą nadal potrzebne?
mogę się przypominać jeśli to zadziałapisac codziennie to w koncu zrobie!![]()
nie, zwrotnica nie dziala na basie
jest to druga wersja jaka publikuje (pierwsza nieoficjalnie)
w tamtej basu bylo wystarczajaco, ale w wiekszej obudowie
po odsluchaniu tej zwrotnicy w mniejszej obudowie basu bylo zdecydowanie za malo. stad zmiana
Kolejne podejście.pisac codziennie to w koncu zrobie!![]()
Witam, w niedalekiej przyszłości będę się zabierał za tylne kolumny do kina domowego, i te monitory idealnie będą mi pasować. Aczkolwiek mam jedno pytanie, z racji tego, że bardzo podobają mi się kolumny z głośnikami montowanymi od wewnątrz obudowy, czy taki sposób montażu coś zmieni? I czy głośnik wysokotonowy można zamontować od wewnątrz? Głośniki średnio/niskotonowe widziałem tak montowane a wysokotonowych nie, i zastanawiam się dlaczego.
A, i czy wzmocnienia będę potrzebne przy ściance 18mm ze sklejki?
Pozdrawiam.