dlatego zawsze podaje wymiary formatek w srodku mniejsze o 1mm. dojdzie klej, lekko sie rozjedzie, lekko wystaje. potem zeszlifowac i mamy rowna kolumne 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chłopaki gdzie kupujecie płyte MDF? Dzowniłem do castoramy i sprzedają całe arkusze a ja tylko chciałem kupić sobie na te głośniczki i bez sensu abym taki wielki arkusz brał jak to ma być wersja budżetowa.
edit: już znalazłem na allegro nie wiem czy będzie dobra ale widze że taniej niż w castoramie
Dziwne, że w casto sprzedaja tylko całe
Nie wiem co wy robicie że wam łączenia puszczają... Zrobiłem już z 10 kolumn, w tym z MDF jak i z deski dębowej i nic nigdzie nie pościło, a jedyne wkręty to te które trzymają głośniki... Żadnym HDF nie oklejałem ani nic specjalnego nie robiłem, wszystko klejone na biały stolarski klej. Kolumny mam wylakierowane na wysoki połysk więc każde pęknięcie byłoby widać. | ![]() |
Jesteś na forum od 2011 i nie wiesz jeszcze co to klawiszowanie? ![]()
Nie każdy ma możliwość pracy w dogodnej temperaturze i wilgotności. Nawet najlepszym firmom zdarzają się takie wpadki... stawiam piwo że w Twoich kolumnach też bym znalazł klawiszowanie. | ![]() |
Wystarczy rozgrzać lakier przy polerowaniu i po temacie.w odpowiedniej temperaturze i wilgotności nie mają prawa zapracować