Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Szukam osoby, która ma wykonany subwoofer na głośniku Mivoc AWM 124. Chciałem zobaczyć, w jakiej obudowie najlepiej zagra. Wzmacniacz Matronix około 300 Wat.
Z panelem tak jakoś wyszło, teraz go już nie będę wymieniał. Jeżeli obudowa ma mieć 45L to ile dodać na na panel(trafo i inne elementy zajmują przecież trochę miejsca, co z głośnikiem)oaz głośnik?
nigdy nie robiłem dodatkowych komór na panele - dużo litrów to zjada, pogarsza chłodzenie itd, a skoro ten matronix 600zł prawie kosztuje to powinien być szczelny.
Trochę temat się rozjechał a moje pytania i wątpliwości dalej nie rozwiązane.
Jeżeli obudowa ma mieć 45L to ile dodać na na panel(trafo i inne elementy zajmują przecież trochę miejsca, co z głośnikiem)oraz głośnik?
Jeszcze jedno pytanie, obudowa z płyty wiórowej 18mm
Dawać wzmocnienia czy dawać płyty podwójnie (stabilna b.ciężka)?
Bas reflex z tej samej strony, co głośnik?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.