Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a masz 300W wzmacnaicz zeby go napedzic? ;>cap napisał:a co myslicie o ty tym głośniku GDN 32/300/8SS
Nieco nielogicznie to napisałeś ;]cap napisał:Potrzebuje pomocy w wyborze głośnika do suba w domu najlepiej takiego do 200zl i najlepiej jak by śmigał w obudowie br albo jakieś dwa po 4ohm tylko nie wiem czy da sie je tak podłączyć żeby miał 8 ohm ? Moze GDN 32/300/8SS
czyli jak znam życie to jakaś stara unitra czy coś takiego stereo - 2 kanałowego ;]cap napisał:mam wzmaka 4x150w
rms...cap napisał:ale znalazłem 8 ohm na stronie stx GDN-32-300-8-SC ale nie wiem czy to jest moc muzyczna tego głośnika cz rms
no i teraz widzisz ze niewarto brac sie za zbyt mocna glosniki...cap napisał:Pawel S. to przekracza mój budżet
takie wzmaki kosztują niestety...cap napisał:Pawel S. to przekracza mój budżet
weź pod uwagę żę Irek bierze części w hurtowych ilościach i w hurtowych cenach, blache tnie laserem też w dobrej cenie i za równie dobre pieniądze proszkowo ją maluje. Jeśli będziesz składał nawet sam to biorąc pod uwagę żę części będziesz brał w detalu, płacił nie raz za wysyłkę itd to już dużo taniej jest zamówić samą elektronikę u Irka, bez panela jedynie - zapłacisz ok 100zł mniej...a jak bym to sam zrobił czyli filtr i zasilacz i końcówkę mocy sam :?: tylko potrzebuje schematy![]()