• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Subwoofer na BSW154II

tede071, jest już niejeden topic o fornirze :)
w tym Twój ;]
proszę nie pisać tutaj niczego nie związanego z subem coolombo...

Ja po wielu walkach stwierdzam że wytłumienie w subie to zło,gasi jego nerwowość,zatraca całą dynamike.Wolę chwilke z watoliną poświęcić odsłuchom i dobieraniu strojenia.To powoduje lepszy efekt niz motanie ze szmatkami.Poważnie.

umberto, zgadzam sie wytlumienie 'zamula' suba zwlaszcza w muzyce, nie pasuje mi takie brzmienie

Sam wzmak to oryginalny dizajn janka z tranzystorami na przewodach ;) Panel nie ukończony bo czekam na potki do filtra :|

To jest wejście wysokopoziomowe ;) więc dawanie gniazd zakrecanych to chyba przerost formy nad treścia :D
wiem co to :)
za 4 takie gniazda płacisz 3zł na allegro więc nie tak dużo :)
a przy okazji prezentuje się naprawde ładnie - wiem bo mam :)

hehe wuglada zupelnie inaczej;p bardzo fajnie;] czym zamalowales pianke? spray? bo chyba tez sie za nia wezme;p

Ja Ci juz Cooli pisalem nieraz - to jest PKP. Piekna kurwa piekna. Tak ten glosnik powinien wygladac po opuszczeniu fabryki. Wtedy napewno wiecej osob nei patrzyloby na parametry z niedowierzaniem :)

Colomobo zajebiscie teraz wyglada ale...
mi sie ten glosnik podoba w orginale :)
jest tak wiejski ze az fajny :)
pozatym podoba mi sie mina ludzi jak sie wlaczy jakas muzyke ...
spojza na glosnik i widac troche skwaszona mine, a jak tylko poleci jakis beat to szczeny w dol :)
zaznaczam ze zasilanie to tda7294 (zenada)
a co bedzie jak dam 300W :D
beda zbierac swoje szczeki u sasiada pietro nizej :)

Powrót