Na forum łatwo się jest powymądrzać a nawet nikt głośnika w łapach nie miał, szkoda że wcześniej wszyscy byli podjarani tym głośnikiem, teraz zgrywają ekspertów w stylu "czego ty wymagasz od 17cm głośnika!" TEGO CO PODAJE PRODUCENT, inne firmy nie mają z tym problemów.
dolphin123 :arrow: Wcisnąć to sobie można guzik od windy, a nie głośnik, trochę mi żal d... ściska że moder wypisuje takie rzeczy. Wsadź go do docelowej obudowy i przeprowadź testy to sam się przekonasz jak to "cudo" gra.
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciami "katowanie" i "wygrzewanie" i jakie skutki ciągnie za sobą katowanie zanim głośnik się wygrzeje, olśnij mnie :?:
Przepraszam że jestem nieuprzejmy ale nikt z Was NIE TESTOWAŁ tego głośnika w docelowej obudowie, a nagle znalazła się masa głąbów która po mnie jedzie, nie dość że jestem wkurzony bo już tydzień się z tym chrzanie, przerabiam obudowę i utopiłem 200zł to jeszcze widzę jak jeden z drugim który parę dni wcześniej założył temat w stylu "jaki głośnik da lepszy basssior" się wymądrza, to człowieka krew zalewa.
Co ciekawsze napisałem 2 dni temu maila do stx, oczywiscie zlewka, nie dostałem odpowiedzi.