Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mihas66 napisał:Pamiętajmy też czym STX go reklamuje czyli AES (RMS) - 140 W (30 Hz - 300 Hz)
mihas66 napisał:Panowie jak ktoś mi napisze że zła aplikacja itp to porównam to do tego, mamy tranzystor wg producenta który ma skrócie max napięcie 100V i moc 100W to co będziecie dlaej się zasłaniać głupimi normami cholera wie czym jeszcze jak przy zasilaniu 80V i mocy wyjściowej 90W go przebije
mskojon napisał:Poza tym testowałem sinusem i niestety poniżej Fb pojawia się stukanie, a w nieco niżej zestrojonej obudowie (40hz) również w okolicach 60Hz
Wygenerować te 900W to nie jest duży problem.Profesjonalista napisał:Nie wiem skąd weźmiesz te 900W i do czego je doprowadzisz chyba że masz głośnik z cewką o średnicy 20cm.
Bo są różne sposoby pomiaru. Dlatego hamowni należy używać po to, żeby się przekonać jaki jest przyrost mocy, a nie ile mamy rzeczywiście.Profesjonalista napisał:Co do aut widać że nie byłeś na hamowni bo rozrzuty parametrów są nawet 10-20bhp przy 130bhp a przy 400bhp jeszcze większe i nie da się stracić 100hp przy pomiarze na kołach skoro niektóre samochody mają moc deklarowaną a większość tych mocniejszych nie. Do dzisiaj to pomiary kontrowersyjne bo nie ma ujednoliconego pomiaru mocy i każda hamowania pokazuje trochę inne wartości.
Mam propozycję. W d*** byłeś, g*** widziałeś, to się nie wypowiadaj.Profesjonalista napisał:W te 900W wzmacniacza jakoś nie mogę uwierzyć (chyba że to cyfrowa końcówka) ale ten głośnik oglądałem i faktycznie cewka jest strasznie duża - długa ale czy 900W 'zje' i nie odparuje ?.
Shiver napisał:nikt przecież nie słucha sinusów.
Tasior napisał:Shiver napisał:nikt przecież nie słucha sinusów.
aczkolwiek niejedna piosenka dnb albo murzynski rapprawie non stop sieka sinusem.
chlowieku przyjmij trpoche teori zanim znow zrobisz cos bezsensownie i bedziesz sie burzyl ze tym razem jbl klamie. zastanow sie po co w aucie pakowac tak wielkie skrzynie? zeby dostac niski bas? to poczytaj sobie o akustyce w samochodzie , o zysku energetycznym, o tym czemu obudowa zamknieta w samochodzie nizej schodzi itd. koniec podpowiedzi, wlacz myslenie!!mskojon napisał:Dlatego kupuję ordynarnego JBL GTO1214, wrzucam w obudowę 75L / 31Hz
I będę słuchał pięknych, czarnych sinusów :mrgreen: