Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Wszystko jest ok,suby grają tak jak powinny grać suby,miękko i z kopytem mamy już dwa takie i jeśli by coś nie pasowało to była by poprawka,w tym przypadku nie potrzebna.
Shiver, ważne jak gra a nie jak wygląda,ale dla twojej ciekawości podam wymiary tunelu: 50x7cm i długość na 10cm.
Jak by był szerszy to by wyszło buczydło,nawet,jak by dać dłuższy,takie moje zdanie i to nie wymyślone tylko potwierdzone testami. Nie Ja tą budę konstruowałem ale po odsłuchu jestem w stanie stwierdzić czy jest dobra czy też nie,a w tym przypadku jest. Nie wszystkie paczki muszą być robione tak jak robi to większość firm (a większość idzie na ilość a nie na jakość). Paczki Silver Sounda,dokładnie te: http://silversound.republika.pl/btr118.html grają "mocno" ale pod względem dźwiękowym nasze grają zdecydowanie lepiej... ot taki przykład.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.