• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Symasym PCB - grupowe zamowienie plytek

Tasior napisał:
kaman777, kup i sprzedawaj,plac za wysylke, poswiec swoj czas.
Cena jest jaka jest i jesli ktos jest w stanie ja zaakceptowac to sie wpisuje na liste,proste.
Jak kupisz odemnie komplet to niema sprawy a pozatym po co sie wypowiadasz jak pytanie nie bylo kierorwane do Ciebie :evil: ty rozprowadzasz trany?? nie to po co ten post??:/

bo czekalem az ktos wyskoczy z takim tekstem.
nie musze kupowac od Ciebie ani flodinsa bo sam mam kompletow na kilkanascie/dziesiat symasymow.

to tym bardziej jak nie jestes zainteresowany to po co sie udzielasz?? ciebie pytanie nie dotyczylo :/

nie to po co ten post??:/
A po co Twój post odnośnie ceny ? Nie podoba się to nie zamawiaj. Ktoś poświęca swój wolny czas a Ty jeszcze narzekasz. Skoro twierdzisz że cena jest wygórowana to może sam się za to zabierzesz ? Najłatwiej jest krytykować.

to było pytanie skierowne do flondisa tylko i wyłącznie zapytane z grzecznościa i po co sie ktos wypowiada jak go to nie dotyczy,chcialem sie tyko dowiedziec skad taka cena to wszystko tak trudno pojac??

skoro mi sie cos nie zgadzalo to odp. jest jasna stad zadane pytanie i odp.nie uzyskalem w dalszym ciagu,nie wiem co chcecie uzyskac piszac posty na temat ktory was nie dotyczy-zadane pytanie

nie umiecie chyba czytac ze zrozumieniem zapytalem grzecznie po co sie unosic,moze stwierdzenie "wygorowana" bylo nie na miejscu bo wcale nie jest wygorowana,pisze poraz kolejny ze czekalem na odp od flondisa zeby rozwinal albo zaprzeczyl stwierdzeniu"wygorowana" badz nie

oj chłopcy spokojnie (: po co tak na niego krzyczycie?

odpowiadam: cena jest normalna jakby ktoś chciał kupować indywidualnie to w większości przypadków zapłaci więcej o przesyłkach nie wspominając, gdyby to kogoś interesowało to ta organizacja płytek i tranzystorów to nie jest biznes tylko dobra wola

i taka odp. chcialem uzyskac pod zadanym pytaniem:)) kierowane wprost do samegoflondisa i tez nie rozumiem po co te nerwy :)))

kaman777 napisał:
i taka odp. chcialem uzyskac pod zadanym pytaniem:)) kierowane wprost do samegoflondisa i tez nie rozumiem po co te nerwy :)))

Nie udawaj ... skoro zadajesz takie pytanie na forum to spodziewaj się odpowiedzi na to pytanie innych uczestników - na czym Ci zapewne zależało.
Gdybyś chciał się zapytać tylko Jego to masz PW lub @
Poza tym podtekst tego pytania jest jasny.
Bez urazy ale czasami mam wrażenie że niektórzy chcieli by kupować wszystko w Biedronce i do tego hurtem i po znajomości ;)

zadalem takie pytanie na forum zeby inni mieli obraz tej odp.czy koszty są ok a w biedronece nie sprzedaja tranzystorów:)inni odpowiadac moga jak jest pytanie skierowane do ogolu tu bylo jak pisalem nie raz tylko do flonsia i mam pytanie jeszcze odnosnie aplikacji czy w spisie czasem nie brakuje kondestorów filtrujacych-2x1000uF ?? bo ich nie dostrzegam,zamiast 1000Uf jak to bylo w org. maja byc 470??:>

Listę tranzystorową zamykam w piątek, prosze wszystkie osoby które jeszcze nie wpłaciły o przelanie kwoty wyrażonej wzorem K=n*30+2,5 (gdzie n to ilość zestawów) na to samo konto co było podawane do płytek, w tytule proszę napisać: "<swój nick> + tranzystory"

1.dio, 2szt
2.errorexe1929, 2szt
3. jajek92 2szt.
4. damiani 4szt.
4. lupuss 2szt

[ Dodano: 2009-05-14, 15:23 ]
ciągle nie zanotowałem wpłaty przez użytkowników:

-nowy1
-camer

jeśli ci panowie "opuścili" zamówienie to chętnie zapiszę się na 2 płytki plus komplet tranów
tylko prosze o info na pw jak co za ile gdzie i na kiedy

Pewnie flodins zgarnał kase i uciekl do NRD albo Czechosłowacji przekraczajac granice japonsko-izraelską :mrgreen: :wink:
Pewnie sie robia.

flodins napisał:
kupiłem już znaczki i koperty bąbelkowe.
mi by sie nie chcialo naklejac znaczkow. idziesz na poczte i babka puszcza koperty przez "maszynke". szybciej i wygodnej ;)
no i taniej dla poczty :P

mam nadzieje ze wszystko wysylasz poleconym? zeby pozniej nie bylo pretensji ze cos zaginelo, tak jak to bylo z koszulkami

fajny stosik ;)

wszystko wysłane, polecone priorytety, tych kopert nie da się przepuścić przez maszynkę

flodins napisał:
tych kopert nie da się przepuścić przez maszynkę
a chcesz sie zalozyc? :lol:
mi raz babka nawet przepuscila koperte razem z rurka alu w srodku :P
przestraszyla sie ze cos mogla zniszczyc to pozniej drukowala na kartkach samoprzylepnych

[ Dodano: 2009-05-25, 17:55 ]
aha - mozesz dac dokladne foto z bliska? :D

Powrót