nie wytrzymam!Paweł- Wiem, że przesłałeś mi link do czegoś mądrego i w ogóle... ale ja dalej nic z tego nie wiem xD
wydrukuj to i daj dziecku z 5-6 klasy podstawowki, to ci powie wszystko!
przeciez tam jest wszytko podane!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie wytrzymam!Paweł- Wiem, że przesłałeś mi link do czegoś mądrego i w ogóle... ale ja dalej nic z tego nie wiem xD
bez przesady - ostatnio nie ma czasu nawet dla siebiePS. lklukasz mnie chyba nie lubi bo coś mi nawet odpisac nie chce choć był i na forum i na gg....
ty pytasz o zasilanie czy o kable glosnikowe?Mam RE XT-1600 (zmostkowany 800W RMS) i Hifonix Taurus X (zmostkowany 2x 180W RMS) Jaką powierzchnię musiały by mieć kable do tych wzmacniaczy? 8mm^2 i 5mm^2 wystarczy? Co jeśli chodzi o masę? tam chyba już nie trzeba grubego kabla?
tak, tam. wtedy masz sterowanie subem z poziomu radiapara chinchów wychodząca na kablu (na kablu pisze "SUB") i zastanawiam się czy wzmacniacza pod suba nie musze podpiąć właśnie tam (?)
w marketach takich kabli nie kupiszPS. Kable kupować w kompletach w sklepach typu mediaexpert czy osobno dobierać/szukać w internecie?
Przecież Paweł Ci napisał 35-50mm zasilający! Masa i plus maja być tej samej grubości. Jeśli nie będziesz ciągnął masy razem z plusem z pod maski tylko z budy to dobrze by było wymienić pod maską kabel który łączy buę z ,,-" aku na grubszy.Więc ile w końcu do tych wzmacaniaczy dać? Ja zawsze wychidze w założenia, że lepiej za dużo niż za mało, więc 8mm i 5 mm będzie ok? czy macno przesadzone? Masa do karoserii, ale z tego co zrozumiałem to kabel takiej samej grubości co z plusa? Taki wystarczy?