Tak jest to około 40Hz. Nie wiem ile wychodzi w symulacji w różnych programach. Dane podane w Temacie są z pomiarów.Pytanie do autora projektu
Podbicie jest łagodne ale o wiele szerszesłychać lekkie podbicie przy ok 50-70Hz

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak jest to około 40Hz. Nie wiem ile wychodzi w symulacji w różnych programach. Dane podane w Temacie są z pomiarów.Pytanie do autora projektu
Podbicie jest łagodne ale o wiele szerszesłychać lekkie podbicie przy ok 50-70Hz
A kiedy mozna sie spodziewac?Powstaje także projekt bliźniaczy na FGX i ALX. Będzie spora alternatywa brzmieniowa.
możecie jeszcze zobaczyć foto czy wszystko oki
Bąbki na choinkę przed świętami produkujesz? :flapper:zdjęcie z pracowni własnie jeszcze pracuje
Mam dużą choinkę ![]() | ![]() |
- http://diyaudio.pl/showthread.php/2...5-200-8-F-S-FG-X-2-5-Drożny-projekt-by-BranżaA czy robiłeś może próby na Fgx bo jestem ciekawy różnicy. Chcę zrealizować ten projekt.
Pozdrawiam