Nie ma już dostępnych głośników T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X
A to co jest?
http://stx.pl/t-10-200-8-pcx.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie ma już dostępnych głośników T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X
Większość z nas kiedyś przechodziła okres fascynacji ilością basu i wysokich tonów. Z czasem to przechodzi, a gdy jeszcze dojdzie przyzwoity wzmacniacz i źródło dźwięku, to się zaczyna zwracać uwagę na nasycenie średnich tonów, selektywność, lokalizację instrumentów przestrzenność, naturalność brzmienia i temu podobne cechy przekazu.Fornir to modyfikowany orzech caravaggio. Klejony na zimny wikol + prasa. Lakier go bardzo przyciemnił.
Fotograf ze mnie słaby - na żywo prezentują się o niebo lepiej.
O wrażeniach odsłuchowych nie powinienem się wypowiadać - brak mi doświadczenia
Wysoki bardziej mi się podoba w moim 3-drożnym cudotwórstwie - tam siedzi ARV-104-03/8, za to tutaj jest dużo przyjemniejszy bas. Wydaje mi się, że tutaj wysokotonówka jest mocno wycofana, ale tak jak napisałem - brak mi doświadczenia. Może to kwestia wzmacniacza, a może lubię mocno podkręcone wysokie. Basu mogłoby być więcej, ale po pierwsze czego oczekiwać od przetwornika za 60 kilka zł, po drugie pewnie aranżacja pokoju ma dużo do gadania, a po trzecie - mam wyjątkowo słaby wzmacniacz.
Ogólnie zestaw mi się podoba - na moje potrzeby wystarczający.