Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gotowych zestawow...
Oczywiście dla mnie każda opinia jest cena szczególnie negatywna .raven ale mi się ten dźwięk nie podobał chyba mam prawo wyrazić
swoją SUBIEKTYWNĄ opinię.
A może udało by się że bym wpadł posłuchać
Zdaje się djZibi jest na etapie robienia tych paczek, więc jeżeli coś jest z nimi nie tak, napewno się dowiemy. Póki co można uchylić rąbka tajemnicy co z tą nową zwrotką, bo sam jestem ciekaw- i mam chrapkę na tą konstrukcję![]()
chwyt marketingowy.po negatywnej stronie :
- brak wentylacji napędu co na pewno przełoży się na niższą obciążalność termiczną to jedyna przewaga l22 moim zdaniem .
To fajnie że ktoś osłuchany oceni te moje wypocinyWszystko mam, myślę ze za 1,5 miesiąca zagrają to ocenimy jednak nie spodziewam się wtopy po Ravenie i dlatego w ciemno wziąłem ten projekt, łatwo miał nie bedzie bo z boku stoją Ushery i Scan.
Dzięki !chwyt marketingowy.
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć że ktoś to napisał bo chciał mi dosrać .raven1985 w życiu Ci się nie uda posłuchać, bo jak można posłuchać czegoś czego nie ma ?
Do Pgromca Mitów - jeszcze raz pytam czy twój wpis pod moją oceną adresowany jest do mnie?
To sie jeszcze zdziwisz...Jakoś nie chce mi się w to wierzyć że ktoś to napisał bo chciał mi dosrać .
a ja nie mogę uwierzyć że to, dziwny zbieg okoliczności; "psipadek" ? | ![]() |
Zamieszczone przez adamnoris
Do Pgromca Mitów - jeszcze raz pytam czy twój wpis pod moją oceną adresowany jest do mnie?
owszem
Więc jeśli chcesz wyjść z twarzą, to pokaż te fotki, a wtedy wszystko odszczekam, gwarantuję Ci to. Tylko najpierw poproszę zdjęcie kolumn
najlepiej jak będzie na nich naklejona kartka z dedykacją dla waloosia
Wy naprawdę wierzycie że ta sytuacja miała miejsce? ![]() Pierwsze co się robi to patrzy jaki były poprzednie wpisy, a są podejrzane. Druga sprawa, już zaczyna wyzywać innych językiem dobrze znanym. Trzecia, nieznany autor nowych zwrotek... na tym forum można na palcach jednej ręki policzyć dobrych projektantów, i Oni się wzajemnie znają. Nie sądzę aby nie podzielił się z Ravenem spostrzeżeniami ani też, że chce być anonimowy... chyba że to słynny DDN :lol: Darujcie sobie czekanie na zdjęcia konstrukcji widmo. No chyba ze ktoś jest tak perfidny (ktoś z branży) że kupi te głośniki tylko po to aby zrobić zdjęcie, żebyście uwierzyli że "zwrotka jest skopana", Raven nic nie potrafi i mu "słoń nadepnął na ucho"... | ![]() |
Jestem ciekaw ile jeszcze takich kont na naszym forum pozakładali tacy... ![]() | ![]() |