Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
i po co sie tu spuszczac i przezywac ze nie ma sie kasy, w kółko tylko o jedym.... juz brak slow na was przeciez te ceny sa normalne za 1000zl masz focala ale wiem sory stx rulezz i kazdy sie podnieca glosnikiem za 70zl bo nie slyszal niczego nawet za 800zl ludzie opanujcie sie z tym narzekaniem, skany ktore dal TatoTurbo bardzo mi sie przydaly
ale nawet nie chodzi o to że ktoś nie może kasy nazbierać na jakiś tam system,
po prostu nie każdy chce wkładać pare kpln w audio w wozie po to aby wstać rano i zobaczyć brak szyb i nie tylko...
Pozatym jeśli ktoś spędza w wozie 1h dziennie to też raczej nie uśmiecha się mu wydawać na CA 2 kpln ...
ja np wogóle nie czuje takiej potrzeby,
kase wole wydawać na domowe audio lub filharmonie
Ja tez uwazam, ze pakowanie niewiadomo jak duzych pieniedzy w car-audio mija sie z celem, ale za zestaw na fronty jestem w stanie zaplacil max wlasnie te wspomniane 400zl.
Peerless C165IP (830513) - w polsce ok 250zl, rok temu z audiocomponents wyszedl ok 150zl. glosniki sa wlasnoscia kolegi i graja w duecie z NDT-53. jedynym minusem tych glosnikow jest brak wyraznego kick-basu (drzwi niewytlumione) a pozatym sa naprawde ok http://www.tymphany.com/datasheet/printview.php?id=42
a ponizej kilka real foto
Kajman, mozesz troche opisac?? mam jedna sztuke D20NC ale jakos nie mialem czasu go do czegos podlaczyc.
za 100E (z audiocomponents) byloby nawet warto. masz moze do nich schemat zwrotnicy??
Schematu nie mam, kupiłem wieele lat temu kpl, wygłuszone drzwi i byłem zachwycony Wtedy płaciłem własnie 400-600zł za kpl, zwrotki mi zrobiono lokalnie.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.