Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie znam DWT, za 300 zaryzykowałbym z B&D lub zielonym boshem.Pawel S. napisał:mkul, bawilem sie dlugo frezarka DWT. i nie wydalbym 300zl na ta frezarke. wolalbym dolozyc 100zl i kupic macalistera ktory jest duzo mocniejszy i lepiej wykonany
n_omyzs napisał:To mi wyglada na "standardowa frezarke 100zł" (jak pisal Pawel, Michl, ja tez taka mam itd) tyle ze z innym korpusem obudowy. Stopa identyczna, szyny i prowadnica z boku, sruba mocujaca frez itd.. Zrobili wyglad troche pod "lepsze" frezarki a wnetrznosci pewnie standardowe.
mkul napisał:screws nie chcę Cię martwić, ale ta frezarka wygląda identycznie jak moje CMI z OBI, na Twoim miejscu od razu owinąłbym czymś uchwyt z włącznikiem.
jesteśmy w unii nie ma już krótszej gwarancji niz 24 miesiące dla osób prywatnych. Dla firm może być ograniczenie do 12 miesięcygomes napisał:Z ta frezarka z makro jest chyba gwarancja 12 a nie 24 miesiace. Ale jak dla mnie powinna w zupelnosci wystarczyc.
na tego typu chlamie pracuje od ok 4 lattomol012 napisał:Na kilka pierwszych projektów na chłamie tego typu będę musiał pracować
Miałeś taką, czy z góry zakładasz, że to badziewie ?
tak, sa lepsze. ale ten zestaw starczy na kilka pierwszych konstrukcji a wiekszosc frezow i tak bedziesz uzywal tylko okazjonalniescythe1123 napisał:przejedz się do castoramy czy gdzieś
ja frez palcowy kupiłem za 6 czy 7 zl derdy i mi wydaje się ze jest jakościowo lepszy od tych kompletowych