• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

TANIEC sodoma i gomora

• Autor wątku Autor wątku aryan
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
juz to przeczytałem ... do kościołą chodzę i w Boga wierzę ale skad ten gościu jest to ja wogóle tego nierozumiem heh

aryan -bardzo fajna polemika z twojej strony, nie daj sie chłopie, ale pamiętaj ze są ludzie którym nic nie wytłumaczysz. Ten koleś faktycznie chyba powrót do przyszłości przeżył. Poglądy ma iście średniowieczne.

z całym szacunkiem dla wiary, ale fanatyzm na tej stronie to się hektolitrami przelewa, Nieźle się ubawiłem... chyba tez sie zaloguję :P

Ps. wzieli by sie za pomoc ludziom ubogim, bezrobotnym i innym naprawde potrzebujących a nie wyskakiwali z pomysłami na dyskoteki i siłownie katolickie...

o kurcze po 10 pierwszych zdaniach wyłączyłem to bo to już są chorzy ludzie według mnie... :/ może się mylę.... ale to moje zdanie

Przeczytalem tego z 10 linijek i mi sie tych ludzi zal zrobilo przeciez to jest jakas mania, zawsze tak bylo, jest , i chyba bedzie jesli tacy ludzie nie zaczna dzialac heh.
Do kosciola to ja sredni chodze a wierzacy to ja jestem w to co widze.
Jak dla mnie to chorzy ludzie

Hehehhehe...... przeginają z tym.... co w tym np złego:
"Za niedługo - jeśli to już nie jest praktykowane - partnerzy będą wkładać sobie wzajemnie podczas tańca nogę pomiędzy nogi patnera - tak jak to sie robi za zawodach tanecznych i ta faktyczna ,,wzajemna mastrurbacja" stanie się jeszcze bardziej widoczna"
;D

Hihi już jest jeden "nawrócony" :D Hmmm naprawde orginalny sposób pozyskiwania nowych forumowiczów :)
No chyba że to Piotr z naszego forum se jajca tam robi ;P

+Piotr+ się nie nawróci ;) Za dobrze go znam :] Hehehe

Ale fajnie sie pisze w sposób jak robią to te popieprz... świry hehehe Chyba załapałem ich styl "literacki"

panowie a sprawdzie sobei muzyke na tej stronie to dopiero polewka jak mozena czegos takiego sluchac :)

Powrót