Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
V to sposob montazu - vertical czyli w pionie (nozki i obodowa), jest tez wersja lezaca - H jak horizontal. to tyle... Zreszta w nocie katalogowej jest napisane to co ja napisalem...
'S' oznacza że kostka może pracować rownolegle w celu obinżenia impedancji obciążenia i teroteycznie przy połączeniu równoległym 2 ukl. uzyskujemy 2x większą moc. Napięcie podczas pracy jest wyższe i może wynosić +-45V dodatkowo wykorzystane są 3 wyprowadzenia układu.
O ile dobrze pamiętam to kolejną róznicą jest montaż nózek 5 i 12(lub 11) w jednej wersji są one zwarte do zasilania w innej nie.
Pamietam że napewno jest ta różnica ale szukałem i nie mogę znaleźć notki o tym.
To fakt - mialem taka 1 sztuke - poszla z dymem - byl to kit AVT bodajze 2153... Tee nozki sa czasem polaczone do '-' zasilania poprzez strukture ukladu a na tej plytce poloczone byly do '+' zasilania - przy pierwszym uruchomieniu mialem fajerwerki Potem nie ryzykowalem i po prostu te nieuzywane nozki wylamalem...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.