Pawel S. napisał:bo z tego co widze to to trafo zasila tylko przekaznik...
A jestes tego pewien ze tylko przekaznik?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:bo z tego co widze to to trafo zasila tylko przekaznik...
pasuje idealnie, oby tylko działał jak należy
zastanawiam sie czy drugiego z foli nie rozebrac i ich nie wypolerowacmalyzmc napisał:hehe kozaci te kondy, takie blyszczace
takvicher napisał:Ten limiter mocy współdziała z fotodiodą FOT1?
irkowi sie skonczyly wiec moze pora wytrawic kilka... tylko szkoda ze mi toner zly przyslali :|vicher napisał:MA ktoś na sprzedaż płytkę pod mostek według projektu Irka?
polecam javoreczek na allegrovicher napisał:W jakim sklepie najlepiej zamówić części? Piekarz, TME?
właśnie wiem pisałem do niego ostatnio :sad:Pawel S. napisał:irkowi sie skonczyly
no dobry pomysł. Więc do robotyPawel S. napisał:moze pora wytrawic kilka
Jak mu na maila wyśle listę potrzebnych rzeczy to mi skompletuje? Czu na ka żdej aukcji kup teraz klikać... :/Pawel S. napisał:polecam javoreczek na allegro
tylko że nie mam takiego sklepu w okolicy :/ Musiał bum dojechać do krk pewnie. To chyba bardziej mi się opłaca zamówić w sklepie internetowym.Pawel S. napisał:niektore elementy (np rezystory ktore wystepuje po 1-2szt) lepiej kupic na miejscu w sklepie