Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
takPawell_17 napisał:pytanko ten spis elementów na płytce to po wytrawieniu zrobić, za pomocą termotransferu ?
to jest TDA do suba, wiec z ampli dostajesz sygnał niskopoziomowy jednym kanałemPawell_17 napisał:Jeszcze jedno pytanie http://diyaudio.pl/files/sub7294.jpg na obrazku widzę jedno złącze chinch a gdzie jest drugie
od spodu, do nozek duzych kondowibox napisał:witam a ja mam takie pytanie ... gdzie trzeba wlutowac kondensatory c27 i c29 (tda mostek) ?? ... nie znalazlem miejsca w pcb na nie ...
Pawell_17 napisał:na obrazku widzę jedno złącze chinch a gdzie jest drugie ?
zdemontuj go narazie - nie jest niezbedny do dzialaniaibox napisał:jak podświetliłem fotorezystor to membrana odchylała się na maks
zobacz PDFa z nota katalogowa tej kostki - chyba powinien byc obwod testowyibox napisał:i tu pierwsze pytanie jak można sprawdzić czy tda jeszcze żyje.
moze jest za slaby? na mniejsze napiecie/prady? ja taki dalem i tez mi nie zalaczalo napieciaibox napisał:aha i ostatnio przekaźnik odmawia podaniu napięcia na trafo mimo ze je wymieniłem ten przekaźnik.
a cokolwiek w glosniku slychac? jakies szumy czy stuki?ibox napisał:Dodam na koniec ze teraz nie ma żadnych szumów nawet po zmianie fazy czy włączenia filtra.