cudny90, no właśnie chyba tak zrobię :]
Myślisz drut 4mm^2 wystarczy? <lol> joke
Myślisz drut 4mm^2 wystarczy? <lol> joke

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
plytka zostala zaprojektowana tak zeby nic nie dodawac wiec te 4mm to juz przegiecie - 1-1,5mm starczy ;]cudny90 napisał:Ja bym pocynował tylko głównoprądowe .. nawet można kawałek jakiegoś druta wlutować :] ale to już nie koniecznie
nie zetrę przypadkiem miedzi? Bo sprawdzałem lekko szlifując dla testu inną płutkę papierem wodnym 1200 no i trochę się ściera :/Pawel S. napisał:zeszlifuj cala plytke papierem sciernym 600-800
tak, masz zetrzec to co sie podtrawilo. wtedy cyna zlapie na wiekszej powierzchni i bedzie OK. no i masz to tylko przetrzec a nie szlifowac na wylotvicher napisał:nie zetrę przypadkiem miedzi?
jezeli chodzi o 10cm wysokosci to taki sie nadaje do uniampa a co dopiero mowic o TDA :lol:vicher napisał:Radiator o profilu A5352 uciętu na 100 będzie dobry?
ja do mostka zastosowalem radiator od procka. nie testowalem tego dlugo ale na tym zasilaniu co mam raczej wystarczy. jak masz jakis taki na stanie to przetestujvicher napisał:Ewentualnie jaki moge zastosować razem z wentylatorem?
na obudowie TDA jest ujemne napiecie zasilania. tak wiec albo odizolujesz scalaka od radiatora albo radiator od reszty. ale nie wiem czy radiator pod napieciem nie bedzie mial jakiegos negatywnego wplywu...vicher napisał:I czy konieczne sa podkładmi mikowe pod tda?